Primăria Capitalei nu mai organizează Revelionul 2016 pentru a subvenţiona RADET

| 13 oct, 19:42

Primăria Capitalei a găsit o soluţie pentru ca locuitorii oraşului să nu îngheţe în case iarna aceasta. După ce Electrocentrale Bucureşti, producătorul agentului termic, a blocat conturile Municipalităţii pentru neefectuarea unor plăţi restante, s-a trecut la o măsură de avarie: se renunţă la Revelion 2016.

Primăria Capitalei obţine astfel suma de 2,5 milioane de lei şi poate suvenţiona în continuare RADET. Totul, cu preţul anulării planurilor pentru Revelion, potrivit click.ro.

Totuşi, Municipalitatea are nevoie de mai mulţi bani pentru a depăşi iarna cu bine şi aşteaptă 300 de milioane de lei ajutor de la Guvern.

Citeşte şi:  RADET: S-au luat măsuri să nu existe probleme în niciun cartier cu furnizarea agentului termic

Electrocentrale Bucureşti a blocat la 1 octombrie contul primăriei prin care se face plata subvenţiei către RADET din cauza acumulării de datorii ale acesteia din urmă. Ieri, poprirea instituită de Electrocentrale București a fost ridicată în proporție de 50% și va fi menținută până la achitarea datoriilor pe care Regia de termoficare le are către companie. Electrocentrale București este o societate comercială aflată în subordinea Ministerului Economiei.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ