Radu Moraru: Filmările în cazul Mircea Băsescu au fost făcute de Antena 3

| 20 iun, 2014

Recent întors în tranşeele media după experienţa nefericită de la alegerile europarlamentare, Radu Moraru a intrat rapid în porţia cu adrenalină pe care ne-o serveşte zilnic actualitatea politică şi a publicat pe blogul personal de pe Nasul.tv un text-surpriză, potrivit reportervirtual.ro.

Comentariul lui Radu Moraru este oarecum diferit faţă de poziţia adoptată de el în ultima vreme în ceea ce îl priveşte pe  Traian Băsescu. Pornit pe Elena Udrea, în special, şi pe anturajul preşedintelui, în general, Moraru a declarat la un moment dat că a fost “băsist”, dar nu mai e.

„Nu o să pun totul în cârca Președintelui, dar cred că al doilea mandat al lui Traian Băsescu a fost un eșec. E adevărat, în contextul eșecului întregii clase politice care a condus România în ultimii 24 de ani. Adio Traian Băsescu am spus-o demult și oricum e adio în câteva luni, și-a epuizat toate încercările. Cel puțin asta cred”, spunea Radu Moraru la jumătatea lunii februarie, anul acesta.

Acum însă, în plin scandal Mircea Băsescu, Radu Moraru revine la sentimente mai bune faţă de preşedinte. Nu în sensul că îi ia apărarea în cazul scos la lumină de Antena 3, ci pentru a face o comparaţie între Traian Băsescu şi Victor Ponta în privinţa felului în care cei doi se raportează la justiţie:

“Dincolo de ura pe care o stirnesc cei doi in rindurile romanilor e cazul sa analizam la rece diferenta uriasa intre cei doi in privinta Justitiei. In timp ce Ponta se afiseaza cu toti penalii din PSD si cu Varanul, pe care ii apara cu tot felul de declaratii ticluite, in timp ce in biroul premierului limbricul Duicu face trafic de influenta cu seful Politiei Romane in genunchi, Presedintele Romaniei s-a lepadat de propriul frate facind un mare bine Justitiei, asa schioapa cum e ea.”

“Imi pare insa ca dupa ce a comis “bagabonteala” nea Mirciulica a fost preluat de Voiculescu, fiindca interlopii clanului Bercea s-au adresat dusmanului nr.1 al Presedintelui, intimplator tot etnic de-al lor.Sint convins ca filmarile au fost realizate de Antena 3 si ca Bercea a fost pus de Varan sa declare ca banii au minjit si pe Kovesi si pe sefa ICCJ. Voiculescu e turbat sa scape de puscarie si iata ca a gasit veriga slaba, pe fratiorul Mirciulica. Ghinion, Presedintele nu a cedat in fata santajului si abia acum pot sa spun ca Varanul va ajunge sigur in puscarie si ca probabil acolo isi va gasi sfirsitul", scrie Radu Moraru pe blogul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 2014
nicu
Cred in scenariul acesta ca este pus la cale de Voiculescu si de CAPATANA!Drgnea nu e nici el si nici Ponta strain de aceste intamplari!Antena 3,va pierde mult daca se va dovedi ca este implicata in filmari!Inseamna ca si suma de bani a fost pusa la dispozitie de VARAN sau de Doisiun sfert!Serviciul din subordinea lui PONTA!Daca asa se vrea debarcarea Presedintelui,se inseala!Basescu este un OM mult prea incercat,ca sa se lase infrant de STRUCTURILE distructive ale lui PONTA sau VOICULESCU!Bravo Presedintelui pentru atitudinea luata,ca sa vada TOT PROSTUL,ca EL este OMUL care sprijina JUstitia,nu PONTA SI CIRACII SAI!Lovesc in familii,ca sa/l scape pe Voiculescu de Puscarie!Acum pot sa spun ca Voiculescu si/a jucat ultima lui carte!Puscaria si/a deschis pentru el portile indubitabil!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ