Reacția lui Robert Negoița, după audierile din dosarul referendumului

| 06 mar, 11:15

Robert Negoiță a declarat, vineri, după audieri, că a fost întrebat despre ziua votului la referendum, care s-a desfășurat, după părerea sa, absolut normal și în termeni legali.

„Despre ziua votului la referendum, despre modul în care ne-am organizat. Am făcut exact același lucru pe care l-am făcut și la alegerile din 2012, și la prezidențialele din 2014. A fost același gen de organizare și mobilizare ca în toate celelalte alegeri. Consider că e normal să faci campanie electorala, într-un sens sau altul, pentru că sunt reglementate prin lege.

Nu știu în ce măsura a sărit calul sau nu. (n.r. – Liviu Dragnea).

Mesaje de mobilizare s-au dat și mie mi se par normale cu ocazia fiecărui scrutin. Nu a fost nimic special față de celelalte. Datoria noastră este de a face campanie pentru a mobiliza oamenii să iasă sa voteze, de asta facem alegeri., a declarat Robert Negoiță.

Citeşte şi: Liviu Dragnea şi Victor Ponta, audiaţi la ÎCCJ în Dosarul Referendumul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ