Reacţia Guvernului Cioloş după revolta sportivului Marian Drăgulescu

| 29 dec, 21:13

Marian Dragulescu s-a revoltat dupa ce echipa nationala de handbal feminin, care a cucerit medaliile de bronz la CM, a fost premiata cu mai multi bani dupa o decizie a Guvernului, si susitine ca si ceilalti sportivi medaliati la CE sau CM meritau acest lucru, scrie romania.tv.net.

Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Aurelia Bradeanu si celelalte handbaliste ale Romaniei au fost recompensate de Guvern cu bonusuri mai mari decat cele anuntate initial. Decizia de sporire a premiilor a fost salutata de o buna parte a oamenilor din sportul romanesc, insa a provocat si nemultumiri, unul dintre sportivii revoltati fiind Marian Dragulescu.

Dragulescu s-a declarat nemultumit de faptul ca el, precum si alti sportivi medaliati in trecut, au incasat bonusuri mai mici si a amenintat cu o masura radicala: greva in fata sediului Guvernului.

Dan Suciu, purtîtor de cuvânt al Guvernului, susţine că institutia pe care o reprezinta respecta demersul lui Marian Dragulescu si ca pe viitor se va cauta o solutie pentru aceasta problema. Totusi, purtatorul de cuvant al Guvernului a declarat ca "atitudinea revendicativa a domnului Dragulescu este una regretabila".

"A fost un simplu gest de normalitate, am premiat un sport de echipa, in Romania sufera sporturile de echipa. La individual, acei medaliati iau premii si de la cluburi, la handbal nu este asa.

Este regretabila atitudinea asta revendicativa a domnului Dragulescu, pe care il respectam, dar discursul sau a degenerat.

Nu vom reveni si nu va exista o alta majorare sau alta premiere, este un subiect inchis, etic nu se poate realiza. Mi se pare o lipsa de solidaritate deplasata din partea domnului Dragulescu

Eu pot sa va asigur ca pe viitor vom cauta solutii pentru marirea premiilor, dar nu vom reveni asupra celor deja acordate", a transmis Dan Suciu, purtatorul de cuvant al premierului, citat de Dolce Sport.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ