REACŢIA INCREDIBILĂ a lui Mircea Badea despre accidentul elicopterului SMURD

| 18 dec, 2014

Mircea Badea a declarat in emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24, care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal.

"Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii, dar nu pot spune cu siguranta ca e un fals... Reporterii nostri s-au plimbat pe malul lacului sa vada unghiul de unde s-ar fi putu filma si nu rezulta nimic... pe inregistrarea celor de la Digi nu se vede pilotul strigand... Toata asa-zisa marturie este o nebunie de la cap la coada, dar ea a fost folosita de propaganda", a declarat Mircea Badea.

Citeşte şi: ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. Concluzia anchetei: Membrii echipajului au murit ÎNECAŢI

Ciudat i se pare lui Mircea Badea și faptul că supraviețuitorul interacționa numai cu cei care îl înregistrau, dar și că strigătele nu se aud cât timp martorul respectiv vorbește la telefon. Totodată, timbrul vocal al victimei i se pare realizatorului de la Antena 3 neobișnuit pentru o persoană aflată într-o situație disperată. Un alt semn de întrebare este ridicat de jurnaliștii Intact în ceea ce privește rapiditatea replicilor date de pilotul care se zbătea între viață și moarte. După părerea celor din platou, acesta răspunde prea prompt atunci când unul dintre martori îi spune să reziste, scriu cei de la Reporter virtual.

Totuși, Mircea Badea menționează că el crede că pilotul a strigat după ajutor, însă nu crede în veridicitatea clipului, pe care colegul de platou Mugur Ciuvică l-a catalogat drept ”făcătură de presă”.

Emisiunea a fost construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre "o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa".

Citește și: Badea și Gâdea DISPAR de la TV? Cine i-a dat de gol pe anteniști

Emisiunea "Sinteza zilei" din aceasta seara, realizata de Mihai Gadea, va analiza si dezbate daca nu cumva filmul care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal este autentic sau fals, a afirmat Mircea Badea, in cadrul emisiunii "100 de minute" a Alessandrei Stoicescu.

Citește și: Elicopter SMURD prăbuşit: Acuzaţie DURĂ la adresa lui Raed Arafat

Elicopterul SMURD fusese achiziţionat în 2013 de către Consiliul Judeţean Constanţa printr-un program transfrontalier România-Bulgaria şi a fost predat în urmă cu două luni către SMURD.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2014
Claudiu Popescu
- Platforma noua similara cu Skype
- Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea de clienti!
Promotii:
- La inscriere primesti voucher in valoare de 100€
- Pentru fiecare persoana care o inviti primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar
- Platforma este operabila incepand cu 20 decembrie !!!!

LOCURILE SUNT LIMITATE

Profitati acum!!
Accesati linkul de mai jos
http://www.give5.club/?VoucherCode=105870

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ