Remus Borza, condamnat la un an de închisoare. Reacţia şefului Hidroelectrica

| 24 feb, 15:22

Remus Borza, condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, va rămâne administrator judiciar la Hidroelectrica, potrivit ECONOMICA.net.

"Îmi pare rău că trebuie să dezamăgesc pe unii dintre dumneavoastră. Borza râmâne la Hidroelectrica", a afirmat Borza la conferinţa ZF Power Summit.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru conflict de interese, după ce, în primă instanţă, el a fost achitat.

La aceeaşi pedeapsă a fost condamnată şi Nicoleta Munteanu, în calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL, cea care, de altfel, a fost şi ea achitată în primă instanţă, de Curtea de Apel Bucureşti.

Avocatul Remus Borza a fost găsit vinovat de conflict de interese pentru că firma de insolvenţă deţinută de el, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidrolectrica, a încheiat contracte de asistenţă juridică cu casa de avocatură la care Borza era asociat.

Citeşte şi: AVERTISMENT: Barajul Porţile de Fier I are FISURI. Se poate întâmpla un DEZASTRU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ