REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO. Calendarul admiterii la liceu

| 27 iun, 2014

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014 EDU.RO. Ministerul Educației a publicat, vineri, 27 iunie 2014, rezultatele la examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2014.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014 EDU.RO. Rezultatele vor fi afișate pe EDU.RO, site-urile inspectoratelor județene, iar în cursul zilei vor fi afişate și la centrele unde a avut loc examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2014.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Elevii nemulțumiți de notele pe care le-au luat la pot face contestație, vineri, între orele 16:00 și 20:00.

Citeşte şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO. 83% dintre elevi au luat peste 5

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Anul acesta Evaluarea Naţională s-a dat în aceleaşi condiţii şi după aceeaşi metodologie ca şi în anii trecuți, dar media obţinută va conta în proporţie de 75% în calculul mediei de admitere la liceu.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru)

Citeşte şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Judeţul în care niciun elev nu a obţinut media 10 pe linie

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Unde: MA = media de admitere; ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a.

Calendarul admiterii la liceu

Prima etapă de ADMITERE 2014

4 – 8 iulie - Elevii de clasa a VIII-a completează fişele de înscriere alături de părinţiilor, asistaţi de diriginţi.

4 - 8 iulie - Tot în acest interval, se introduc în baza de date computerizată datele din fişele de înscriere

5 – 9 iulie - Are loc verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor editate de calculator, se corectează greşelile în baza de date computerizată.

10 iulie - Este ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere judeţene şi la cele de la Bucureşti. În acelaşi timp se publică transmite şi lista absolvenţilor care nu participă la repartizarea computerizată.

11 iulie - Are loc transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judeţene/al municipiului Bucureşti la Centrul Naţional de Admitere

12 - 13 iulie - Verificarea şi corectarea bazelor de date de către Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene/a municipiului Bucureşti, transmiterea modificărilor la comisia naţională

14 iulie - Corectarea erorilor şi confirmarea încheierii modificărilor

15 iulie - REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2014 - 2015

16 iulie - Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti

16 iulie - Afişarea de către fiecare unitate de învăţământul liceal a listei candidaţilor repartizaţi în acea unitate

17 iulie -25 iulie - Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ