Robert Cazanciuc: Restructurarea penitenciarelor nu se poate face fără o contribuție din partea Uniunii Europene

| 26 mai, 18:27

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat că este nevoie de o contribuție din partea Uniunii Europene pentru restructurarea penitenciarelor din România, relatează b1tv. El a subliniat că este nevoie de o sumă ”foarte mare” pentru ca infrastructura din penitenciare să ”răspundă standardelor europene”.

"Din păcate, în România nu reuşim să asigurăm condiţiile conform standardelor europene în materia penitenciarelor. Avem investiţii în derulare. În perioada următoare o să facem pentru fiecare penitenciar în parte o analiză a nevoii de investiţii pentru a îmbunătăţi condiţiile din penitenciare, dedicat pentru fiecare unitate în parte. Sunt soluţii punctuale care nu schimbă fondul problemei", a  spus Cazanciuc, după terminarea şedinţei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii.

"Nu se poate face acest lucru doar cu fonduri româneşti. Sunt încă 12 state care au spus Comisiei Europene că nu este această posibilitate la nivel naţional. De aceea trebuie să demarăm cât mai curând posibil o finanţare europeană", a mai spus Ministrul Justiției.

 

Citeşte şi: STUDIU: Cum ar fi putut fi evitate multe cazuri de corupţie, ce trebuia implementat

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 23:35
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa sau de oriunde, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia, e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ