România TV.net: Dosarul Microsoft: Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a plecat din ţară

| 16 oct, 2014

Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a părăsit România la scurt timp după declanşarea anchetei DNA în Dosarul Microsoft, informează România TV.

Dorin Cocoş a plecat din România la scurt timp după ce DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale pe numele a nouă foşti miniştri implicaţi în Dosarul Microsoft.

Înainte de a părăsi ţara, fostul soţ al Elenei Udrea a angajat, însă, un avocat renumit care să se ocupe de toate problemele, Ovidiu Buduşan. Potrivit România TV, prima destinaţie a lui Dorin Cocoş a fost Dubai, dar acum nu se ştie unde se află.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii la fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, preşedintele Comitetului Olimpic Român, Alin Petrache, şi la fostul consilier prezidenţial Dorin Marian.

Citeşte şi: Dosarul Microsoft: DNA face percheziții la Gabriel Sandu, Dorin Marian şi Dinu Pescariu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ