Rompetrol va furniza carburanţii auto pentru CNADNR. La ce sumă se ridică valoarea contractului

| 09 iul, 2014

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a atribuit societăţii Rompetrol Downstream contractul de furnizare a benzinei şi motorinei pe bază de card pentru carburanţi auto necesari pentru autovehiculele din dotarea proprie, în valoare de 13,56 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de atribuire publicat, miercuri, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut, în condiţiile în care a fost depusă o singură ofertă.

Valoarea estimată a contractului a fost de 15,097 milioane de lei, fără TVA, iar valoarea finală este de 13,56 milioane de lei, fără TVA.

Tipul procedurii a fost negociere fără anunţ de participare pe considerentul că este vorba despre produse cotate şi achiziţionate la o bursă de mărfuri.

Contractul vizează furnizare de benzină şi motorină pe bază de card pentru carburanţi auto necesari pentru autovehiculele din dotarea CNADNR - Central, DRDP 1-7 şi Cestrin, în următoarele cantităţi: motorină euro 5 - 2.037.960 litri, şi benzină euro 5 - 842.040 litri.

Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Citeşte şi: CNADNR, bun de plată. Trebuie să plătească trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrăzii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ