Salariul minim va fi majorat la 900 de lei în 2014

| 04 noi, 2013

Salariul minim va fi majorat anul viitor în două etape  până la 900 de lei, respectiv: de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie, a anunţat premierul Victor Ponta, potrivit România.tv.net.



Premierul Victor Ponta a declarat la finalul întâlnirii cu FMI că s-a stabilit ca salariul minim pe economie să fie majorat în două etape până la 900 de lei, respectiv: de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie.

De asemenea, Guvernul urmează să opereze şi creşteri salariale individuale, dar nu pentru toţi bugetarii, ci ţintit pe profesori debutanţi şi medici rezidenţi

"Avem un fond al salariilor pentru bugetari, vor exista creşteri în acest sector, dar ele vor fi inegale. Avem în vedere creşteri salariale pentru medicii rezidenţi, pentru profesorii debutanţi, continuăm negocierile cu FMI în acest sens", a spus Victor Ponta.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ