Sandu, ANM: Codul galben la nivel naţional expiră, dar vor fi instabilităţi puternice pe arii restrânse

| 15 mai, 2014

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) Ion Sandu a declarat că joi seară va expira codul galben la nivel naţional dar că vor urma două zile de precipitaţii importante pe zone restrânse.

"La ora 18:00 a expirat atenţionarea cod galben la nivel naţional. După ora 18 mai rămân sub cod galben 4 judeţe - Mehedinţi, Caraş Severin, Suceava şi Botoşani. (...) Începând de mâine şi poimâine, sâmbătă, vor fi cantităţi de precipitaţii importante punctual pe care noi nu mai putem să le prognozăm de astăzi. Singura posibilitate pentru aceste manifestări de instabilitate sunt avertizările imediate', a afirmat Sandu în cadrul Comandamentului pentru inundaţii convocat de premierul Victor Ponta.

Acesta a adăugat că la nivel naţional 'e posibil să fie cantităţi foarte mari, în timp scurt dar pe suprafeţe foarte restrânse'.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ