SEBASTIAN GHIȚĂ, despre Legea retrocedărilor: O hoție organizată

| 20 ian, 14:32

Legea retrocedărilor. Deputatul independent Sebastian Ghiță spune că Legea Retrocedărilor a reprezentat "o hoție organizată", motiv pentru care speră "să se treacă și la arestarea celor care au propus-o".

Legea retrocedărilor. Deputatul susține că "judecătorii care au dat acele decizii neverificând actele corect vor ajunge să plătească".

"Legea Retrocedărilor a fost o hoție organizată și sper să se treacă și la arestarea celor care au propus-o, celor care au furat patru miliarde din România, care au luat acțiuni de la Romgaz, de la Petrom, și le-au retrocedat unora, unor acte, unor hârtii.

Și cred că, odată și odată, și judecătorii care au dat acele decizii neverificând actele corect vor ajunge să plătească. Noi ne-am prefăcut că retrocedăm patru miliarde și, de fapt, am retrocedat unul, din care, la oameni, reali, proprietari, cred că au ajuns 100 de milioane. Restul au fost furați și chestiunea aceasta a fost jaf organizat, jaf cu legea în mână. Nu vreau să spun că oameni care au stat la Ministerul de Justiție au făcut asta", a declarat Sebastian Ghiță, marți, la DCNews Live.

"Dvs spuneți că inclusiv persoanele care au inițiat această lege ar trebui anchetate?", a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac. "Da, cum odată și odată o să trebuiască să ni se explice cum a fost jefuită Hidroelectrica", a răspuns deputatul.

Citește și: Sebastian Ghiţă, întrebat ce impresie are despre Klaus Iohannis: Grea întrebare!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ