Sebastian Lăzăroiu: Politicenii sunt gata să intre cu bocancii în economie pentru o mână de voturi

| 18 ian, 16:51

Fostul conislier prezidențial Sebastian Lăzăroiu analizează, într-o postare pe contul său personal de Facebook, povestea creditelor în franci elvețieni.  Potrivit acestuia, politicienii români ar fi capabili să “intre cu bocancii” și în liberatea econimică pentru câteva voturi.

“Odată cu povestea creditelor în franci elvețieni, politicenii români dovedesc încă o dată că sunt gata oricând să intre cu bocancii în tot ce înseamnă libertate economică pentru o mână de voturi. În loc să lase băncile și clienții să-și gestioneze contractele cum cred ei de cuviință, ei sar să impună "soluții" din afară ca să pozeze în salvatori. Dacă ăsta e nivelul clasei politice din România, înseamnă că suntem pierduți. Pe lângă corupție, va trebui să adaugam și populismul ca o boală gravă a politicienilor români. Dacă pe corupți îi mai ridică DNA, de populiști cine se ocupă?”, scrie Lăzăroiu.

Citește și: Elena Udrea are o soluție pentru românii cu credite în franci elvețieni

Cursul valutar pentru francul elvețian a crescut din nou. BNR l-a cotat vineri la 4,4228 lei, în creștere cu 0,09% față de cotația de joi, când avea o valoare de 4,3287 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ