SECRETUL celei mai BĂTRÂNE femei din Europa, dezvăluit la 114 ANI

| 01 dec, 2013

Emma Morano este cea mai batrana femeie din Europa, implinind recent varsta de 114 ani. Despre secretul ei, Emma spune ca acesta i-a fost dezvaluit de un doctor, cand avea doar 20 de ani.

Emma Morano s-a nascut in anul 1899, ea fiind a cincea persoana din lume in topul celor mai batrani oameni. Batrana traieste acum in Verbania, in nordul Italiei. Ea marturiseste ca se simte bine, gateste si acum si face treaba prin casa. Unul dintre secretele pe care le are este sa manance un ou crud in fiecare zi.

"La micul dejun mananc biscuiti cu lapte sau apa. In timpul zilei mananc doua oua, unul crud si celalalt gatit exact asa cum mi-a recomandat doctorul cand aveam 20 de ani. La pranz mananc paste cu carne, iar la cina doar un pahar cu lapte", a spus batrana despre obiceiurile ei alimentare.

Emma Morano a spus ca mananca si dulciuri, insa destul de rar. Un alt factor important al longevitatii ei este somnul. Ea marturiseste ca merge la culcare la ora 19:00 in fiecare seara si se trezeste inainte de ora 6 dimineata.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2013
vechi
intre vorbe
Doamna aceasta s eroaga Rozariu -este credincioasa adica-si cumpatat.restul devine firesc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ