Şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat din nou la DNA

| 04 sep, 2013

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat din nou la sediul DNA miercuri dimineață, pentru a studia materialul de urmărire penală în dosarul în care acesta este acuzat de șantaj asupra administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

Alexandrescu a fost și în urmă cu două zile la sediul DNA pentru a studia probele din dosar, împreună cu Camelia Voiculescu, cercetată și ea în acest dosar, pentru complicitate la șantaj.

Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie - 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a amenințat pe Ioan Bendei, administrator la RCS-RDS, că va începe o campanie media compromițătoare împotriva acestuia, dacă nu semnează în numele companiei RCS-RDS un contract având ca obiect retransmisia și distributia prin satelit a programelor aparținând Antena TV Group.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ