SEMNUL care prevestește a doua venire a lui IISUS pe Pământ, zărit în TRANSILVANIA

| 29 apr, 14:22

Numărul 888, cunoscut fiind ca numărul care prevestește a doua venire pe Pământ a Mântuitorului Iisus Hristos, ar fi apărut pe un câmp din Transilvania. Mai precis, mai multe cercuri care ar forma împreună câte un opt, au fost zărite și filmate cu o dronă în localitatea Sigmir, județul Bistrița-Năsăud.

Cameramanul profesionist Cristi Moldovan este cel care a surprins la începutul acestei săptămâni, cu o dronă, imaginile din Sigmir, în care se vede clar forma unor opturi.

În imaginile pe care le puteți vedea mai jos se pot observa cercurile respective, care formează împreună simbolul „prevestitor”.

Potrivit site-ului graiulortodox.wordpress.com, Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) este cel care include în cunoscuta sa operă ”Războiul nevăzut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ. Sfântul Nicodim amintește despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu și că numele lui Iisus se exprimă printr-un octogon de această formă.

Rămâne de văzut dacă aceste forme apărute la nivelul vegetației din localitatea Sigmir au apărut întâmplător, sau reprezintă semnele despre care amintesc profeții.

Vezi imaginile pe voceatransilvaniei.ro

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 apr, 22:13
Mirela Munteanu
Nu este suficient să visezi să muţi un munte sau să doreşti să ai o slujbă mai bună, dar prin forţa credinţei că o poţi face, că eşti capabil să găseşti soluţii pentru mutarea unui "munte" ("munte" înseamnă orice plan, orice obstacol) sau pentru schimbarea statutului tău profesional, devii într-adevăr capabil să reuşeşti. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ