SENZAŢIONAL! Băsescu: Am sunat-o pe Kovesi. Pentru autorizaţia de portarmă

| 06 apr, 20:27

Fostul şef de stat Traian Băsescu a declarat că a sunat recent la cabinetul Laurei Kovesi, procuror general al României.

Citeşte şi: ALARMĂ TOTALĂ! Băsescu: Trupele Federaţiei Ruse ar putea ajunge pe teritoriul României

Într-un interviu la B1Tv, Băsescu a afirmat că a sunat, motivul fiind prelungirea permisului său de portarmă.

“Am sunat la cabinetul doamnei Kovesi şi am cerut numărul unui procuror care s-a ocupat de dosarul Flota. Trebuia să-im prelungesc autorizaţia de port-armă, iar de la Poliţie am primit o notificare în acest sens. Din cauza dosarului Flota a apărut sesizarea de a nu mi se prelungi autorizaţia. Deoarece aveam acest dosar. Şi am dat de acest procuror şi l-am întrebat ce am de făcut. Iar le mi-a spus să fac o cerere, pe care o vor comunica la Constanţa”, a declarat Băsescu.

Citeste si: SPECTACULOS! Cum îl scapă Traian Băsescu pe ginerele său de dosarul de şantaj

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 15:22
cucu
nu-i dati arma nebunului, ca asta la cit creier are impusca lumea pe strada.
07 apr, 15:10
ana
Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi ,viitoare proprie afacere,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ