Serviciile i-au spus lui TRAIAN BĂSESCU cine sunt șefii clanurilor mafiote și el s-a împrietenit cu aceștia

| 25 iun, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Traian Băsescu a târât pe nedrept SRI în această mocirlă – un serviciu care nu și-a făcut decât datoria.

Dosarul Băsescu-Bercea. Felul în care Traian Băsescu joacă rolul nevinovatului în porcăria teribilă în care l-a târât fratele său Mircea indică o creștere exponențială a unei disperări evidente. Dacă până acum președintele dădea dovadă de dispreț la adresa unei populații pe care n-a considerat-o niciodată îndreptățită să-l ia la întrebări, de acum a ajuns să îndruge verzi și uscate și la adresa serviciilor de informații, poate unele din puținele instituții care merg încă ceas în țara asta. Atât de disperat să fi ajuns Traian Băsescu, strâns cu ușa în cazul mitei țigănești de milioane de euro, încât este dispus să-și atragă antipatia serviciilor de informații pe care le sacrifică fără să clipească? Cum altfel se poate interpreta declarația prin care Băsescu mânjește SRI și SPP, declarând că nu a primit niciun fel de informare legată de clanul condus de Berceanu Mondialu?

Citeşte şi: Traian Băsescu: Nici o structură de informaţii român nu m-a notificat

Adevărul este atât de evident și minciuna lui Băsescu atât de stridentă încât doare de-a dreptul. Nu numai că președintele a fost informat – clanul lui Sandu Anghel ocupând un loc de frunte pe harta infracționalității pe care serviciile i-au avansat-o ingratului beneficiar de la Cotroceni – dar exact la un an după acea informare care conținea tot, amploarea flagelului cât și puterea financiară a mafiei țigănești, Traian Băsescu a considerat de cuviință să se încuscrească exact cu cei despre care SRI a avansat informările respective! Cu alte cuvinte, merci de pont, dragă SRI-ule!

Umilirea Serviciului Român de Informații merge și mai departe. Cu disciplină aproape cazonă, se vede cu ochiul liber cu Maior execută un ordin direct și spune o jumătate de minciună și o jumătate de adevăr pentru beneficiarul de la Palatul Cotroceni. SRI a informat despre pericolul pe care-l reprezintă clanul lui Sandu Anghel pentru siguranța națională, încă din 2009, dar nu și despre legăturile lui Mircea Băsescu cu mafia țigănească. Am râde, dacă nu ar fi de plâns. Dar să presupunem că vorbele puse în gura disciplinatului George Maior sunt adevărul gol-goluț. Cum se explică atunci că acesta nu este demis – că de bună voie se pare că nimeni nu-și mai asumă răspunderea în România... Cum de nimănui de la SRI nu i-a căzut rangul în același noroi în care se bălăcește președintele împreună cu ”ilustrul” său frate? Traian Băsescu a târât pe nedrept SRI în această mocirlă – un serviciu care nu și-a făcut decât datoria.

Citeşte şi: Maior: Băsescu n-a fost informat despre relaţia fratelui său cu Bercea

Să nu mai spunem că – și dacă luăm de bune poveștile președintelui – acestea nu-l absolvă nicicum de răspundere, dimpotrivă. Păi, cum vine asta și cum ar vrea președintele să-l mai informeze SRI despre potlogăriile lui Mircea Băsescu, dacă însuși șeful statului s-a dus la parangheliile mafiote, imediat după ce a pe biroul său fusese pusă informarea de care face amintire George Maior.

Pe măsură ce Băsescu se înfundă singur în propriile sale minciuni, devine evident că lumină în acest caz mizerabil se mai poate face numai peste capul acestuia. Președintele obstrucționează adevărul la modul flagrant și nu putem avea pretenția de la acesta să lămurească lucrurile, căci dacă ar fi avut această intenție și-ar fi avansat demisia încă de la primul semnal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ