Şova: Preşedintele ştia cine e Bercea când DANSA cu el în campanie

| 25 iun, 2014

Cazul Mircea Băsescu. Vicepreşedintele PSD, senatorul Dan Şova, consideră că preşedintele Traian Băsescu, ca beneficiar al informărilor venite de la servicii, avea cunoştinţă despre clanul Bercea, 'atunci când îl folosea pe acesta pentru voturi'.

'Activitatea clanului Bercea s-a aflat în atenţia serviciilor de informaţii încă din 2001. În aceste condiţii, este clar că preşedintele ştia foarte clar cine sunt aceşti oameni şi, în 2009 când dansa cu ei la Costeşti pentru voturi, şi mai târziu, când fratele său se înrudea cu Bercea. Prin urmare, preşedintele României, deşi este evident că avea informaţii, a ales ca, în schimbul voturilor, să facă gesturi reprobabile, de asociere directă şi indirectă cu interlopi', afirmă Şova, într-un comunicat de presă.

Dosarul Băsescu Bercea. Dan Şova subliniază că 'este absolut devastator pentru o ţară ca preşedintele acesteia să îşi asume că voturile pentru păstrarea puterii sunt mai importante decât prestigiul funcţiei prezidenţiale, prestigiu târât în noroi de Traian Băsescu' .

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 2014
vic decebal
Presedintele stia de.....
Banuiesc ca si Iliescu stia cui le multumea, adica minerilor pentru distrugerile si crimele pe care le facusera, dar nu si-a dat demisia, ba din contra, a fost de trei ori presedinte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ