Singura zodie care nu va înșela niciodată

| 10 sep, 09:22

În zodiac, majoritatea nativilor au tendința de a înșela. Totuși, printre aceștia există o zodie care nu înșală niciodată, nici chiar atunci când cel drag o ignoră sau încetează să o mai iubească. Acest nativ din zodiac se ține strâns de relația pe care o are și luptă din greu pentru a recâștiga dragostea și respectul persoanei iubite.

Iată care este singura zodie care nu va înșela niciodată!

Racul este semnul familiei și al copiilor, un nativ care se lasă condus de inimă și de sentimente și care ia aspectul emoțional în serios. Dacă te afli în această zodie, atunci cu siguranță te vei regăsi în rândurile de mai jos. În timp ce prietenii tăi încă se distrează prin cluburi până dimineața cu multe cocktailuri, tu ești ocupată în a alege cel mai frumos nume pentru copiii pe care îi vei avea în viitor, gândindu-te și cum ar trebui să arate camerele lor.

Ca Rac, ai un cerc restrâns de prieteni. Deoarece ai încredere în foarte puține persoane, perechea ta este, de cele mai multe ori, și cel mai bun amic. Îți place să îți petreci timpul în confortul propriului cămin, alături de familie și de persoana dragă.

Ești o ființă sensibilă, uneori nesigură, și ai nevoie de liniște și de multe promisiuni pentru a rămâne alături de cineva. Perechea ta trebuie să fie stabilă atât emoțional, cât și financiar. Vei fi fericită cu o persoană la fel de iubitoare și de grijulie ca tine, alături de care să construiești nu doar o casă, ci un cămin. De aceea, îți poate lua destul de mult timp până să găsești partenerul ideal, pe care să te poți baza și care să îți cunoască cele mai mari secrete.

Mai multe pe divahair.ro.

Tag-uri: horoscop, zodiac
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ