UPDATE Soția senatorului Alexandru Cordoș, ARESTATĂ

| 24 apr, 09:20

Mihaiela Lucia Cordoș, soţia senatorului Alexandru Cordoş, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, au decis vineri magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii DNA au reținut-o pe Mihaiela Lucia Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, acuzată de trafic de influență în formă continuată, cu propunere de arestare, relatează Agerpres.

În acest dosar, procurorii DNA Cluj au dispus efectuarea urmăririi penale față de senatorul Alexandru Cordoș și fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, pentru complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Citeşte şi: STENOGRAME: Senatorul Cordoş i-a cerut fiicei sale să ascundă probe incriminatorii

Potrivit DNA, în intervalul noiembrie 2014 — prezent, Mihaiela Cordoș a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei, pentru ca, prin influența pe care ea și soțul său, Alexandru Cordoș, o aveau asupra persoanelor cu funcții de conducere din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj, Inspectoratului Școlar Județean Cluj și al altor instituții publice, să obțină cumpărătorilor de influență posturi/ locuri de muncă cum ar fi cele de profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, jurisconsult, etc.

Procurorii susțin că, în perioada ianuarie — aprilie 2015, în activitatea sa infracțională Mihaiela Cordoș a fost sprijinită și de fiica sa, Andreea Cordoș, care cunoștea faptul că mama sa primea foloase necuvenite pentru a-și trafica influența pe lângă diferite persoane din instituțiile sus amintite.

Anchetatorii au constatat că, la 24 ianuarie, la solicitarea mamei sale, Andreea Cordoș s-a deplasat la locul de muncă al unei persoane și i-a remis acesteia subiectele pentru proba orală a unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical în cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj.

În alte două rânduri, a mai reținut DNA, Andreea Cordoș a înapoiat unor persoane o parte din banii pe care mama sa îi primise pentru a-și trafica influența pe lângă membrii comisiilor de examinare din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj.

În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane. Procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Citeşte şi: Bilanț DNA: Procurorii au pus sechestru pe bunuri în valoare de peste 140 de milioane de euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 17:40
mitica si gogu
CE MOACE DE TEMBELI NENOROCITI
EL,URATUL,ARATA CA UN PICOLO DE TREN RESTAURANT.CODOSUL BOZGOR RADE
CA PROSTUL.MALAGAMBIST DE JOASA SPETA,COIBOS-CORDAS-CARPOS,SE
DUCE LA ZABRELE CU FUFA LUI DE MAIMUTICA, UMFLATA IN FALCI.BA, SI FA, CE
DRACUL TRAITI DE GEABA.DUCETI-VA LA SATANA, SA VA APERA DE SIDA SI EBOLA.BA,NATANGULE DE CODOS,ESTI SENATOR DE JILAVA ,CELULA 666.ACOLO
O SA VA TERMINATI,MANCATI DE SOBOLANII LUI HOATA CURVEA,NEAM CU VOI.
TEMBELILOR DE UNGURI ,CU CARNEA CRUDA, SUB SEA.HAI,SICTIR,JAVRELOR
DIN BUDA-PISTA INCULTA SI BATAUSA
24 apr, 17:34
mitica si gogu
CE MOACE DE TEMBELI NENOROCITI
EL,URATUL,ARAT CA UN PICOLO DE TREN RESTAURANT.CODOSUL BOZGOR RADE
CA PROSTUL.MALAGAMBIST,DE JOASA SPETA,COMBOS-CORCODUSE-CARPOS,SE
DUCE LA ZABRELA CU FUFA LUI DE MAIMUTICA UMFLATA IN FALCI.BA SI FA CE
DRACUL TRAITI DE GEABA.DUCETI-VA LA SATANA SA VA APERA DE SIDA SI EBOLA.BA,NATANGULE DE CODOS,ESTI SENATOR DE JILAVA ,CELULA 666.ACOLO
SA VA TERMINATI,MANCATI DE SOBOLANII LUI HOATA CURVEA,NEAM CU VOI.
TEMBELILOR DE UNGURI ,CU CARNEA CRUDA SUB SEA.HAI,SICTIR,JAVRA
24 apr, 09:34
Pescarul Amator
s-a terminat sezonul la pestii mari..cu suport SRI
s-a inchis definitiv,cu Udrea
la pestii mici,sezonul va fi deschis tot timpul anului
pofta buna,la plevusca...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ