Sorin Grindeanu: Orice coaliţie poate fi ruptă, dacă nu funcţionează, inclusiv aceasta

| 03 ian, 21:41

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că orice coaliţie politică se poate destrăma, inclusiv cea formată din PSD, PNL şi UDMR, care guvernează în prezent. El susţine că, de la intrarea la guvernare, PSD s-a preocupat de probleme ţării, „nu de ruperi de coaliţii”.

 

„Orice coaliţie poate fi ruptă, dacă nu funcţionează, inclusiv aceasta. Şi am avut, în toţi aceşti treizeci şi ceva de ani, coaliţii care s-au destrămat mai devreme sau mai târziu, cum s-a destrămat şi coaliţia făcută anul trecut pe vremea asta de PNL, USR şi UDMR. Doar că vă spun în luna aceasta, de când am intrat la guvernare, am fost preocupaţi de alte lucruri decât de ruperi de coaliţii”, a declarat Sorin Grindeanu duminică seară, într-o emisiune la Digi 24.
Acesta a menţionat că partidele din coaliţie s-au preocupat de adoptarea legii bugetului de stat şi de atingerea jaloanelor în cardul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

 

Tag-uri: coalitie, Grindeanu, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ