Soţia vicepreşedintelui american, Joe Biden, îşi petrece ziua cu Maria Băsescu

| 21 mai, 2014

În timp ce, la Palatul Cotroceni, vicepreşedintele american, Joe Biden, discută chestiuni serioase, soţia sa, Jill, vizitează Bucureştiul. Mai exact unul dintre locurile simbolice din capitală, Muzeul Satului.

Jill Biden, soţia vicepreşedintelui SUA, vizitează, astăzi, Bucureştiul. În timp ce Joe Biden se întâlneşte cu preşedintele Traian Băsescu, Jill Biden vizitează Muzeul Satului, din Capitală.

Soţia vicepreşedintelui american va fi însoţită de soţia preşedintelui român, Maria Băsescu.

Marţi seara, Joe Biden şi soţia sa au petrecut aproximativ o oră la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, în zona Muzeului de Istorie.

La ieşirea din restaurant, Joe Biden şi soţia sa au mers la un chioşc unde se vindea îngheţată. Vicepreşedintele american şi-a cumpărat pentru el o îngheţată la cornet, pentru care a plătit personal, cu o bancnotă, după care a muşcat cu poftă din îngheţată, în timp ce se îndrepta, alături de soţie, către maşinile din coloana oficială.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ