SPECTACOL în sala de judecată. Mihail Vlasov a aruncat cu banii în faţa magistraţilor

| 13 iun, 2014

Mihail Vlasov, aflat în arest la domiciliu, s-a dat în spectacol, vineri, în faţa magistraţilor de la Tribunalul București. Ca să demonstreze că are bani şi nu ar fi putut să ia de la cămătari, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a fluturat un teanc de bancnote în faţa judecătorilor şi apoi l-a aruncat pe jos.

Mihail Vlasov a venit, vineri, la Tribunalul Bucureşti pentru a da declaraţii în procesul de cămătărie al unor membri ai clanurilor Caran şi Duduianu.

Cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc , Mihail Vlasov le-a spus judecătorilor că nu intra niciodată cu bani în cazino, întrucât avea un cunoscut care mergea la casieria localului de jocuri de noroc, pentru a cumpăra fise.

"Când rămâneam fără bani, îi ziceam amicului meu să îmi aducă. El îmi aducea fise. Nu ştiu de unde le aducea. Îmi aducea fise, niciodată sume de bani. La cazino nu se joacă niciodată cu bani, întotdeauna numai cu fise. De fiecare dată când am plecat din cazino, am plecat fără bani. Jucam atât de mulţi bani încât aceşti domni (membrii clanurilor Caran şi Duduianu) şi familiile lor nu i-ar putea strânge într-o viaţă", a spus Vlasov.

Ca să-i convingă pe magistraţi că nu avea nevoie de banii cămătarilor, scrie surse.ro, acesta a fluturat un teanc de bancnote pe care apoi l-a aruncat pe jos.

La ieşirea din sala de judecată, întrebat câţi bani a cheltuit cel mai mult într-o seară la jocurile de la cazino, Vlasov a spus, pe ton ironic, "o sută de miliarde de euro".

Discuţia dintre Mihail Vlasov şi jurnalişti:

„Mihail Vlasov: Sunt imense pentru tine. Pentru mine la 70 de ani sumele nu sunt mari.

Câţi bani aveaţi în clema pe care o ţineţi mereu cu dumneavoastră?

Mihail Vlasov: O sută de milione de euro.

I-aţi arătat judecătorilor? De ce i-aţi aruncat pe masa judecătorilor?

Mihail Vlasov: Să-i arăt cum se face acolo unde se joacă.

E un mod de a sfida justitia?

Mihail Vlasov: Eu nu sfidez justiţia, fetiţă, am fost judecător. Sunt judecători care pot greşi, dar justiţia nu greşeşte".

Mihail Vlasov a fost audiat în procesul de cămătărie al unor membri ai clanurilor Caran şi Duduianu care ar fi dat bani cu dobândă jucătorilor din cazinouri bucureştene.

Doisprezece membri ai clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu au fost trimişi în judecată, în septembrie 2013, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru cămătărie, spălare de bani, şantaj, tâlhărie şi deţinere fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ