Mihail Vlasov, eliberat din închisoare. Va fi plasat în arest la domiciliu

| 24 apr, 2014

Fostul sef al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost eliberat joi seara din arestul Politiei Capitalei. Judecatorii au decis ca poate fi plasat in arest la domiciliu, asa ca, din Bucuresti, a plecat spre casa.

A ajuns la Iasi, in jurul orei 21:30, cu masina unui apropiat. Era vizibil obosit, dar bucuros.

Mihail Vlasov a ajuns acasa, la Iasi, unde va ramane in arest la domiciliu pe perioada procesului. Nu a facut prea multe declaratii, dar a spus ca la finalul procesului va da mai multe explicatii despre tot ce i s-a intamplat.

Mihail Vlasov se afla in arest preventiv din 19 martie si este acuzat oficial de trafic de influenta. Procurorii anticoruptie l-au surprins intr-un restaurant din Bucuresti, in timp ce primea 200.000 de euro - prima transa dintr-un milion - de la un om de afaceri.

Potrivit anchetatorilor, pentru acesti bani, Mihail Vlasov i-ar fi promis ca il va ajuta sa castige un litigiu aflat pe rolul Curtii de Arbitraj, al carui vicepresedinte este chiar fiica lui.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ