Suceava: Furnizarea energiei electrice, afectată de viscol. 750 de locuinţe sunt nealimentate

| 01 feb, 2014

Alimentarea cu energie electrică a fost afectată de viscol, sâmbătă, în judeţul Suceava, unde au rămas fără curent electric 750 de familii, tot din cauza viscolului circulându-se cu dificultate pe toate drumurile din judeţ.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că din cauza vântului puternic în zona Calafindeşti un conductor de transport al energiei electrice a fost rupt, fiind afectate 8 puncte de transformare care alimentau 500 de consumatori. El a mai spus că a mai fost afectat un izolator de pe linia Rădăuţi-Grăniceşti, ceea ce a afectat alimentarea cu energie electrică a 250 de consumatori.

Prefectul a menţionat că echipele de intervenţie se află în respectivele zone şi lucrează pentru remedierea defecţiunilor.

Tot din cauza viscolului şi a zăpezii, se circulă cu dificultate pe toate drumurile din judeţ.

Prefectul a precizat că pe toate arterele rutiere se intervine cu utilaje de deszăpezire pentru îndepărtarea zăpezii.

"Se intervine cu tot ce avem în dotare. Nu avem porţiuni de drum închise. Zăpada de pe câmp este spulberată de vânt şi adusă pe carosabil", a spus prefectul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ