Scapă de celulită cu ingrediente la îndemâna tuturor

| 07 apr, 2014

Sucul minune care topeşte celulita se poate prepara in casa, ingredientele sunt simple si le poti gasi in orice supermarket de cartier.

Sucul minune care topeste celulita este bogat in antioxidanti si are proprietati puternic astringente. In plus acest suc are capacitatea de a ajuta celulele sa elimine toxinele stimuland puternic circulatia limfatica, acesta fiind in fapt si modul in care sucul minune care topeste celulita actioneaza.

Cum prepari sucul

Pentru trei pahare de suc ai nevoie de: doua portocale, un grapefruit, o lamaie, un ardei iute mic (cayenne) sau o jumatate de lingurita de pudra de ardei, o bucata de radacina de ghimbir proaspat de 3-4 centimetri.

Curata fructele si taie-le in bucati. Curta ardeiul de samburi si toaca-l marunt sau adauga pudra de ardei. Pune totul intr-un procesor (blender) si omogenizeaza bine. Poti pastra sucul la frigider, dar nu mai mult de 24 de ore.

Efectele sucului sunt dovedite si au o actiune evidenta in cursul unor cure de doua-trei saptamani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ