Târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi

| 05 noi, 14:09

Târgul de locuri de muncă JobTransport, ediţia a III-a, organizat de www.transport-business.ro, în parteneriat cu Facultatea de Transporturi din Bucureşti - Universitatea Politehnică, va avea loc pe 11 noiembrie, în holul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti.

La cea de a treia ediție a JobTransport sunt locuri de muncă pentru studenții și absolvenții de la Transporturi. Candidații pot aplica pentru joburi ca sales executive, reprezentant vânzări, reprezentant vânzări piese auto, consilier service, dispecer transport, forklift operator, administrative clerk, expeditor internațional, consultant tehnic identificări piese auto, asistent parc auto, specialist depozit, programator, IT helpdesk, administrator rețea junior, manager de produs. Se caută și oameni calificați în domeniul auto, mecanici, electromecanici, electricieni. Este un post și pentru junior accountant pe perioadă determinată, se arată în comunicatul de presă.

Citeşte şi:  Rovana Plumb: Din 2014 până în prezent, 100.000 de tineri și-au găsit loc de muncă

Vor participa numeroase companii din domeniile transportului şi logisticii şi conexe cu acestea, dar şi firme specializate în consiliere în carieră. Vor fi prezente companiile Alstom, TTS, Registrul Auto Român, Autonet, cargo-partner, 4Career, Claim Expert, DB Schenker Logistics, DB Schenker Rail, Ekol, ELIT, Fermit, Gebrüder Weiss, Globelink International România, Goodyear, Grampet, MHS Truck & Bus, Rădăcini, Romfracht Spedition, Scania, Segula, Unix, Wim Bosman.

Totodată, aproape toate firmele prezente la JobTransport caută tineri pentru programe de internship și stagii de practică.

„Experiența celor două ediții anterioare ne-a dovedit că interesul pentru acest târg, atât din partea candidaților, cât și a angajatorilor, este tot mai crescut, de la an la an. Cred că și la această ediție candidații le vor dovedi angajatorilor că se pot ridica la nivelul așteptărilor acestora”, spune Felicia Niculae, manager de proiect.

Prof. univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti, subliniază importanţa organizării unui asemenea eveniment: „JobTransport este o oportunitate atât pentru candidaţi, cât şi pentru angajatori. Pe de o parte, studenţii şi absolvenţii de la Transporturi şi chiar din întreaga Politehnică vor avea ocazia să stea de vorbă cu potenţialii angajatori, să le adreseze întrebări, să participe la workshopuri, la prezentări de companii. Pe de altă parte, firmele participante vor avea de unde să aleagă viitori angajaţi de calitate”.

La fel ca şi la primele două ediții, pe întreaga durată a târgului, candidaţii vor avea parte şi de un „corector CV”. Consultantul în carieră Gabriel Chicioreanu, de la 4Career, îi va ajuta la redactarea CV-urilor şi îi va consilia gratuit.

Târgul va fi deschis între orele 9 şi 18. Intrarea este gratuită. Detalii despre eveniment găsiţi pe www.job-transport.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ