Topul celor mai vândute smartphone-uri din lume

| 16 iul, 2014

iPhone 5s este in continuare cel mai vandut telefon mobil din lume, potrivit datelor Counterpoint Technology Market Research, care analizeaza vanzarile din 35 de tari din intreaga lume.

Potrivit datelor de vanzari colectate la nivelul lunii mai 2014, iPhone 5S este urmat in clasament de Samsung Galaxy S5 si de modelul precedent din serie, Samsung Galaxy S4.

Sud-coreenii mai au in top 10 alte trei telefoane, iar Apple inca doua.

Expertii de la Counterpoint Technology Market Research mai remarca un lucru interesant. In top 10 se regasesc trei telefoane cu ecrane foarte mari (phablet-uri), dovada ca utilizatorii sunt tot mai interesati de experienta multimedia pe langa functia clasica de telefon.

Cu noile iPhone 6 de 4,7 respectiv 5,5 inchi ce vor fi lansate in septembrie, Counterpoint noteaza ca Apple ar putea sa isi adjudece alte cateva locuri in topul celor mai vandute telefoane din lume.

Cum arata top 10 – cele mai vandute telefoane si detalii despre noul iPhone 6 aflati de pe GadgetReport.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ