Traian Băsescu a semnat decretul de revocare din funcţie a lui Kelemn Hunor

| 09 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat joi că a semnat decretul de revocare din funcţiile de ministru al Culturii şi vicepremier a lui Kelemen Hunor.

'Aştept de trei luni un înlocuitor pentru ministrul Culturii, constat că Guvernul nu face nici măcar gestul minimal, nu de a nominaliza un ministru al Culturii, ci de a desemna ministru interimar la Cultură dintre membrii Guvernului, lucru pe care putea să-l facă foarte uşor premierul. Am semnat decretul de revocare a d-lui Kelemen Hunor. Cred că niciodată nu am avut atâta răbdare cu Guvernul câtă am avut în cazul lui Hunor, dar se pare că s-a întrecut măsura', a declarat şeful statului la Palatul Cotroceni.

El a precizat că în momentul de faţă nu există un ministru al Culturii, arătând că era necesar ca acest post să fie ocupat.

Prin decretul semnat joi de şeful statului se ia act de demisia lui Hunor Kelemen, viceprim-ministru, ministrul Culturii, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ