TRAIAN BĂSESCU, dat dispărut! Ce declară SPP-iştii

| 26 iun, 10:39

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu le-a făcut zile fripte ofiţerilor de la Serviciul de Pază şi Protecţie, SPP, care se ocupau cu siguranţa acestuia.

Toată lumea ştie că fostul preşedinte nu şi-a uitat meseria în timpul mandatului de la Cotroceni, cea de comandant de vas, el fiind surprins de multe ori la cârma şalupei pe care o are în dotare SPP la vila Nufărul de la Neptun, locul în care se relaxează preşedinţii României la malul mării. Libertatea.ro vă prezintă una din “boacănele” făcute de Băsescu în timpul celor 10 ani cât a fost şef de stat.

Citeste si: Ce s-a ales de „Alianţa de familie bună” a lui Băsescu: Un condamnat, un inculpat, restul dispăruţi

Într-o vacanţă petrecută la Neptun, Băsescu şi-a pus pe jar SPP-iştii, care timp de 7 ore nu au ştiut absolut nimic despre şeful lor. Băsescu a luat şalupa şi a plecat în larg, spunându-le ofiţerilor să nu mai vină după el. Cu toate că regulamentul îi obliga să meargă cu o altă şalupă în spatele lui, oamenii nu au comentat ordinul lui Băsescu, lăsându- l să meargă singur în larg.

A ieşit din raza binoclului

“Au avut inima cât un purice. Şapte ore n-au ştiut nimic de el. A ieşit din raza binoclului, nu era nici GPS-ul pornit la şalupă, aşa că nu au mai avut nici un fel de control asupra lui. După o lungă aşteptare, l-a sunat pe şeful de obiectiv. I-a zis că a făcut baie, a citit şi a tras un pui de somn în larg”, ne-au spus surse din apropierea fostului preşedinte. Au trimis un aparat în recunoaştere şi doar din elicopter i se vedea şalupa.

Citeste si: ANUNŢ foarte important făcut de ELENA UDREA

“Orice se putea întâmpla. Dar el le-a cerut SPP-iştilor să nu-şi facă probleme cât e pe mare. Când i s-a spus că s-a dus cam la 75 de kilometri până în apele bulgarilor, el a răspuns că nu şi-a dat seama”, ne-au mai povestit sursele noastre.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iun, 15:40
Barbu
S-a pierdut un chuior...
Daca nu-l mai gaseau, era sarbatoare nationala.
27 iun, 19:18
ROBERTO POTENTE
BASEDSCU
TRAIAN BASESCU CEL MAI BUN PRESEDINTE AL ROMANIEI,SPAIMA HOTILOR USELISTI,A DAT NASTERE LA DNA A APARAT JUSTITIA ASA CA HOTII USL-PSD TREMURA DE FRICA POLITICIENII HOTI DIN ROMANIA AJUNG UNUL CATE UNUL LA PUSCARIE UND DA DOAMNE SA CRAPE.
DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU DUMNEZEU SA VA A JUTE!
27 iun, 14:40
avramescu
S=a intalnit cu legatura sa din GRU rusesc,ca a foste recrutat la Anvers si prostii cred ca dormit pe mare cateva oremcat de cretin trebuie sa fii sa crezi?La bucuresti disparea zilnic,cand se intalnea cu udrea si oamenii de legatura de la atasatul militar rus!
26 iun, 13:32
Nica Asultanescului
ce faci mai fatuco,ai trecut pe "Amintiri din copilarie"?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ