Iohannis: Am datoria de a cere românilor să preţuiască Drapelul

| 26 iun, 10:27

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Naţional în care afirmă că tricolorul este simbolul absolut al românilor de pretutindeni, punctând că are datoria să solicite cetăţenilor să-l preţuiască şi să-l cinstească, transmite Agerpres.

 

"Tricolorul este simbolul absolut al românilor de pretutindeni. Drapelul Naţional flutură cu mândrie în Europa şi în lume, este purtat cu demnitate de către ostaşii noştri în teatrele de operaţii de pe întregul mapamond şi însoţeşte momentele de bucurie ale victoriilor sportivilor noştri. Cu prilejul acestei sărbători, am datoria, dar şi privilegiul de a cere tuturor românilor să preţuiască şi să cinstească Drapelul Naţional", spune Iohannis în mesaj, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

El arată că Ziua Drapelului Naţional este pentru toţi românii o sărbătoare de suflet.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, primire SPECTACULOASĂ la Bruxelles

"Drapelul, ca simbol naţional, ne reaminteşte permanent de jertfele înaintaşilor pentru o Românie modernă, stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil, partener al Alianţei Nord-Atlantice şi membru de încredere al Uniunii Europene", adaugă şeful statului.

Iohannis subliniază că "tricolorul reprezintă liantul generaţiilor de români care au contribuit la construcţia României de astăzi".

"La rândul nostru, avem responsabilitatea să lăsăm moştenire o Românie mai bună, o naţiune cu adevărat puternică", mai spune şeful statului, care urează "La mulţi ani!" României şi tricolorului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 22:44
Aurel
Drapelul Romaniei
D-le Iohannis, dragostea nu se cere, ea se genereaza.
Parintii d-voastra cand au emigrat in Germania aveau drapelul la dansi?
Sunt sigur ca nici acum nu au drapelul la dansii iar cand i-ati vizitat presedinte fiind nu ati avut drapelul cu d-voastra.
Fiti sincer si recunoasteti adevarul!
Apropos de refugiatii oamenii din Africa, v-ati gandit, cati emigranti veti gazdui in 5 din cel 6 case ce le detineti? Cati copii vor locui in cele cinci case ce numai unul cu noroc ca d-voastra, le-a putut obtine, deoarece romanii aveau ghinion iar d-voastra inspector scolar ce vorbiti prost limba romana , minnoriar fiind, meditati si cumparati casa dupa casa.
Incepeti cu raspunsul la aceasta intrebare si veti vedea cum si unde va situati de poporul roman care a avut ghinion.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ