Traian Băsescu participă sâmbătă la Consilul European

| 29 aug, 2014

Traian Băsescu va participa sâmbătă, la Bruxelles, la Reuniunea Extraordinară a Consiliului European, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Traian Băsescu va participa la Reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, iar la ora 17,30 va participa la Reuniunea Extraordinară a Consiliului European.

Preşedintele a declarat în cursul zilei de vineri că va susţine în Consiliul European de sâmbătă sprijinirea Ucrainei cu echipamente militare pentru ca această ţară să poată face faţă agresiunii Federaţiei Ruse, cât şi o nouă etapă de sancţiuni pentru Rusia.

"Poziţia mea în Consiliul European (...) va fi îndreptată către sprijinul Ucrainei cu armament, cu care să poată face faţă agresiunii Federaţiei Ruse", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

El a arătat că va susţine şi trecerea la o nouă etapă de sancţiuni financiare pentru Federaţia Rusă, care să vizeze sectorul energetic şi militar.

Totodată, sâmbătă preşedintele Băsescu va fi prezent şi la Summitul Partidului Popular European.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Armata ucraineană riscă un măcel dacă nu este sprijinită de NATO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ