Traian Băsescu: Ponta, un kitsch. Iohannis, susţinător al loviturii de stat din 2012

| 21 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi, prezent în parcul Herăstrău din Bucureşti pentru a-i acorda Elenei Udrea semnătura în cursa alegerilor prezidenţiale, că premierul Victor Ponta este "un kitsch" şi "un fals total", iar despre liderul PNL, Klaus Iohannis a spus că "până acum câteva luni" era un susţinător al "loviturii de stat" din 2012. Preş

"Omul (Victor Ponta - n.r.) ăsta este un kitsch, un fals total. Când îl cauţi, e masterand la Catania, pe urmă constaţi că nu mai este, îl cauţi doctor, îl găseşti cu un plagiat, tot CV-ul lui este un fals. Iar despre Iohannis ce să mai vorbesc? Până mai acum câteva luni era susţinător al loviturii de stat din vara lui 2012, astăzi e mare democrat", a afirmat Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, duminică, pentru susţinerea liderului PMP, Elena Udrea, la alegerile prezidenţiale.

În context, şeful statului a spus că îi este greu să privească la soluţiile celor doi şi să aibă încredere în ei.

"În Elena Udrea am încredere că va rămâne un om loial obiectivelor, sunt convins că ţine şi la o justiţie independentă", a adăugat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Candidatura lui Victor Ponta, la CCR. Sunt două contestaţii împotriva liderului PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ