Boc dă și el de gol scenariul colaborării cu Băsescu

| 21 sep, 2014

Fostul premier al României, Emil Boc, a dat și el de gol scenariul colaborării cu Președintele Traian Băsescu. Edilul clujean a declarat la B1 Tv că nu a crezut vreodată în fuziunea PNL cu PDL, și că pentru acesta „ideală” ar fi fost o fuziune între partidul de suflet al lui Traian Băsescu – Partidul Mișcarea Populară PMP și „fostul vagon” Partidul Democrat Liberal PDL.

Pentru Emil Boc două soluții ar fi fost bune pentru PDL, conform declarației făcute la B1 Tv. Prima soluție este cea în care pedeliștii făceau o fuziune cu PMP și „cu siguranța se duceau cu un candidat în turul doi” la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, și cea de a doua soluție - „PDL să se fi dus spre o alianță cu PNL, nu o fuziune”.

Mai mult, fostul premier Boc a susținut că există posibilitatea ca pedeliștii, în cea mai mare parte, să se identifice mai mult cu Elena Udrea, decât cu Iohannis. Și astfel, Emil Boc scapă detalii importante din planul colaborării cu Traian Băsescu, în contextul în care Elena Udrea ar câștiga alegerile pentru Palatul Cotroceni.

Totodată, pe partea dreaptă a eșichierului politic există o bătălie aprigă între candidații la prezidențiale pentru a avea electoratul lui Traian Băsescu. Însă, între Elena Udrea, Klaus Iohannis și Monica Macovei, preferatul pentru a fi continuatorul lui Traian Băsescu este Klaus Werner Iohannis.

În plus, Președintele PNL a afirmat la o emisiune a postului TVR, că este de părere că Traian Băsescu îl va susține în turul al doilea al alegerilor prezidențiale: „Eu cred că Traian Băsescu mă va susține dacă intru în turul doi. Nu văd de ce nu!”. Ceea ce demonstrează faptul că Iohannis, în calitate de viitor Președinte al românilor, va duce mai departe proiectele politice ale lui Traian Băsescu.

Desigur, Emil Boc a clarificat și faptul pentru care el nu candidează la alegerile din toamnă. Fostul premier a declarat că nu se consideră candidatul optim pentru aceste alegeri prezidențiale, plus că acesta le-a promis clujenilor că nu îi va părăsi a doua oară, pentru că i-au făcut marea onoare de a-l realege într-o atmosferă foarte grea.

Dar fostul premier PDL a adăugat că cel mai probabil Teodor Meleșcanu va intra în cursa prezidențială, pentru că „pare un om care are deja semnăturile” și doar ce își pregătește momentul anunțului de a fi candidat la Palatul Cotroceni. Mai mult, Boc afirmă despre prezidențiabilul ACL că „Iohannis nu are carisma necesară să convingă cetățeanul nehotărât sau pe cel care a votat cu altcineva, să-l voteze în turul doi” și că „Elena Udrea are șansa de a inspira spiritul PDL” mai mult decât Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Domnule Băsescu, avem o problemă. Gravă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 sep, 2014
miha
INFORMATII
LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ