ULUITOR: Reacţia lui Victor Ponta despre cazul Dan Şova

| 13 mar, 19:10

Premierul Victor Ponta a  avut o reacţie uluitoare când a aflat că DNA vrea să-l aresteze pe Dan Șova, fostul său ministru.

Întrebat de jurnalişti cum comentează solicitarea DNA în cazul lui Dan Şova, Ponta a spus: "Dar ce a facut domnul Şova?".

Ulterior, după precizările ziariştilor în privinţa acuzaţiilor formulate de DNA la adresa lui Şova, Ponta a răspuns: "Nu comentez dosare penale, aş face o greşeală".

Citeşte şi: DNA cere arestarea lui Dan Şova

Procurorul şef al DNA a trimis, vineri, procurorului general al Parchetului instanţei supreme referatul pentru sesizarea Parlamentului, ca acesta să încuviinţeze reţinerea şi arestarea preventivă a senatorului PSD Dan Şova, pentru trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu.

Anchetatorii cer încuviintarea reţinerii şi arestării senatorului în dosarul privind contractele încheiate de firma sa de avocatură cu complexurile Turceni şi Rovinari.

Citeşte şi: Dan Şova, PRIMA DECLARAŢIE de la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 21:04
PETRE
Uluitor...
Cu "pierderea contractului,original,Bechtel" si apoi achitare unor despagubiri mari(pe ce baza,Sova?)),cum ramane,Ponta ?Ai aprobat totul !
Quo vadis ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ