Un mall din Bucureşti va avea acces direct la metrou

| 14 apr, 2014

Unirea Shopping Center  are în plan pentru acest an conectarea centrului comercial din Bucureşti cu metroul.

"Pentru anul 2014, conducerea societăţii are în vedere crearea de legături de acces, în cadrul ambelor centre comerciale din Bucureşti şi Braşov, între zona comercială şi căile de circulaţie şi transport în comun (metrou, rspectiv gară). Un alt obiectiv îl reprezintă extinderea zonelor de distracţie (cinematograf, bowling, biliard, patinoar) din cadrul ambelor centre comerciale, atât pe zonele existente, cât şi pe zone adiacente sau nou create. Pentru realizarea acestor obiective, conducerea are în vedere şi achiziţia de terenuri suplimentare" , se arată într-un raport al companiei controlate de familia Adamescu, conform Mediafax.

Totodată, un spaţiu de 1.200 de metri pătraţi de la parterul centrului din Bucureşti va fi reamenjat în vederea închirierii de branduri precum MAC, Wolford sau Tchibo. Compania poartă discuţii şi pentru aducerea unor noi mărci din cadrul grupului Inditex, din care fac parte Zara, Massimo Dutti, Bershka şi Pull&Bear.

"La parterul corpului Central al clădirii din Bucureşti, se vor elibera circa 1.200 mp comerciali, prin relocarea magazinelor existente în prezent din această zona în galeria de acces de la metrou", menţionează raportul.

De asemenea, H&M urmează să înceapă amenajarea spaţiilor de la etajul 2, corp Splai, în vederea extinderii magazinului pentru colecţie a de decoraţiuni pentru casă.

Unirea Shopping Center a încheiat anul trecut cu afaceri de 17 milioane euro, cu 8% mai mici faţă de 2012, şi un profit net în scădere cu 51%, la 637.048 euro.

Compania este controlată de soţii Dan şi Carmen Adamescu, prin intermediul The Nova Group Investments România, care deţine 74,16% din titluri. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ