Patronul României Libere, Dan Adamescu, urmărit penal

| 22 mai, 2014

Omul de afaceri Dan Adamescu a venit azi la DNA, după ce ieri au fost făcute percheziţii la locuinţa şi la sediile unor firme ale sale. Adamescu a fost citat la DNA în dosarul în care patru judecători sunt acuzaţi că ar fi luat mită pentru intervenţii în dosare de insolvenţă.

Dan Adamescu este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată de revista Forbes la 900-950 de milioane de euro. Adamescu deţine, printre altele, Astra Asigurări, liderul pieţei de profil din România, magazinul Unirea din Bucureşti, hotelul Intercontinental, clubul de fotbal Oţelul Galaţi şi cotidianul România Liberă.

Dan Adamescu a ajuns la sediul DNA în jurul orei 10.15. Înainte de a intra în instituţiei, a avut loc o busculadă între jurnalişti şi una din gărzile de corp ale omului de afaceri. Adamescu nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu audierile care au loc astăzi.

Omul de afaceri Dan Adamescu este aşteptat azi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a da explicaţii în faţa procurorilor într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unui număr de patru judecători pentru a-şi scăpa firmele de insolvenţă. Între timp, avocatul său s-a sinucis, aruncându-se în faţa metroului la staţia Universitate.

 

Tag-uri: Dan Adamescu, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ