Un papirus egiptean descrie cu lux de amănunte momentul în care un OZN a aterizat pe Pământ

| 22 iul, 2014

Extratereștrii și-au făcut prezența pe Pământ cu mii de ani în urmă, intervenind în diverse moduri în evoluția diverselor civilizații. Ei au fost prezenți în Egiptul antic, loc unde și-au impus valorile, cât și o parte din tehnologia pe care o posedau.

Aceste aspecte sunt total ignorate de istoria modernă, din motive subiective, dar drept mărturie rămân papirusurile, cât și diversele obiecte descoperite de-a lungul timpului în piramidele egiptene.

Un fragment dintr-un papirus egiptean, intitulat Analele lui Thutmose III (1504-1450 î.Hr.), descrie minuţios momentul în care un OZN aterizează pe Terra. “…a fost un cerc de foc care se vedea pe cer. Nu avea cap, dar suflarea gurii sale era urât mirositoare. Corpul său era alcătuit din mai multe tije, atât pe lungime, cât și pe lățime. El strălucea mai mult decât strălucirea Soarelui și astfel nu puteai să te uiți la el. La câteva zile distanță, alte astfel de mașinării au brăzdat cerul Egiptului. S-au văzut pentru puțin timp, după care au urcat pe cer spre sud.”

Mumia extraterestrului

La începutul anilor 2000 a apărut un articol în revista egipteană Rose El-Yussuf, care descria cu lux de amănunte descoperirea realizată de egiptologul de origine franceză Louis Caparat. Este vorba despre o cameră secretă din Piramida lui Keops care adăpostea un recipient de cristal. În acesta se afla mumia unui extraterestru, care părea a se afla în stare latentă, adică între viață și moarte.

Caparat a mai descoperit și un vechi papirus în care era redat un fenomen impresionant. Faraonul Khufu (2589-2566 î.Hr.), cunoscut sub numele de Keops, avusese o întâlnire secretă cu reprezentanții unei specii extraterestre, care i-au solicitat construirea unei piramide imense, care urma să servească drept mormânt pentru unul dintre liderii lor.

Descoperirea a fost una de senzație și numeroși oameni de știință au încercat să ajungă la locul cu pricina pentru a efectua mai multe cercetări, notează efemeride.ro. Straniu sau nu, autoritățile egiptene le-au interzis accesul în țară, chiar mai mult au confiscat corpul extraterestrului și de atunci nu s-a mai auzit niciodată despre el.

Tratatul secret

Chiar dacă corpul extraterestrului nu a putut fi analizat de către specialiștii europeni, secretele papirusului din camera secretă au fost dezvăluite. Egiptologul francez a declarat la vremea respectivă că papirusul în cauză era ca un fel de puzzle și hieroglifele trebuiau puse cap la cap pentru a fi descifrat.

După mai multe săptămâni de muncă intensă, Caparat a reușit să dezlege misterul. Faraonul Khufu se întâlnise cu reprezentanții unei specii extraterestre cu care a încheiat ca un fel de contract. Egiptenii se angajau să construiască piramidele, cu tehnologia pusă la dispoziție de extratereștri, în timp ce primeau la schimb diverse secrete ale științei, dar și călătorii interstelare.

Mai mult de atât, extraterestrul care a fost înmormântat în Piramida lui Keops s-a atașat foarte mult de viața de pe Terra, încât nu a mai vrut să părăsească planeta. El a trăit în Egiptul antic până în clipa în care și-a dat ultima suflare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iul, 2014
Preafericitul Daniel
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de ċăċáŧ!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de ċăċáŧ a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat ċăċáŧ, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit sa consume ċăċáŧ în timpul slujbelor, ci şi-au luat si câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat ċăċáŧ în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de ċăċáŧ s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce ċăċáŧ. Din păcate pentru ei, zăcămintele de ċăċáŧ ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de ċăċáŧ care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce ċăċáŧ în afara ţării, chiar si prin moschei, sinagogi si temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de ċăċáŧ pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!
24 iul, 2014
no magic
Fara mos craciun :))
geniale comentariile :)) chiar e necesar sa ironizam aberatiile inchipuite despre o persoana care probabil nu a existat si care intuneca mintea unor imbecili si a unor babe retarde.chiar sunt comice povestirile din biblie etc,totusi suntem in mileniul trei....
23 iul, 2014
florentin
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
22 iul, 2014
Părintele Potlogărie
Stimaţi credincioşi, vedeţi că mâine vin să vă miruiesc. Tarifele sunt după cum urmează:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea şi mâna dreaptă, plus bonus de tămâiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mâna dreaptă şi şomoiogul de busuioc cu care vă dau în freză;
3. 50 de lei - Patrafirul şi crucea plus mâna stangă cu care mă scarpin la boaşe;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgârciţilor. Să nu vă imaginaţi că intraţi în rai cu banii ascunşi în chiloţi;
5. 10 lei - Vă dau să pupaţi salamul bărbos, că altceva nu meritaţi, tăntălăilor;
6. 5 lei - Îmi şterg posteriorul cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Să mergeţi la biserică să vă agheasrnuiască marele părinte Skizofrenie Boca, sărăntocilor.
22 iul, 2014
ion bucur
cer pot sa spun despre tine...cretinozaurus rex....handy bell...esti tare....profund...cu capul tau, un magar ar putea paste si pe asfalt
22 iul, 2014
Părintele Cleopache
Ştiaţi că:
- Iisus s-a născut din mamă virgină, aceasta fiind fertilizată in vitro de către o fantomă ?
- deţine recordul mondial pentru cea mai lungă perioadă de abstinenţă sexuală şi anume 33 de ani ?
- exceptând faptul că era tâmplar, mai practica iluzionismul, medicina alternativă şi multe alte practici “magice” ?
- inelele lui Saturn sunt de fapt prepuţul lui Iisus, fapt dovedit de teologul Leo Allatius ?
- Biblia afirmă că Iisus era o forma de viaţă neconvenţională, fiind alcătuit din pâine integrală şi vin Chateau Cheval Rouge ?
- îi iubeşte atât de mult pe americani încat a ţinut secret mântuirea sa până în anul 1492 ?
- poate merge pe apă pe care o transformă în vin, pentru ca apoi, prin tranzitivitate, să poată merge şi pe vin ?
- a reuşit să se supună sacrificiului suprem chiar dacă, fiind atotştiutor, cunoştea faptul că după trei zile va învia ?
- a murit şi a înviat de peste 2000 de ori ?
- este primul caz uman confirmat de înălţare/decolare ?
- unul dintre hobby-urile sale este apariţia în visele schizofrenicilor ?
- numele său real este Conchita Wurst ?
22 iul, 2014
bog
esti tare
Ba frate esti tare am ras de m-am prapadit, ma bucur ca nici tu nu crezi in fabula asta cu isus , greunceanu, harap alb etc, oilorrr voi sa credeti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ