DOVEZI CLARE! Cum arată și unde se nasc pe Terra COPIII EXTRATEREȘTRI

| 07 oct, 2014

Nepalul este un stat în sudul Asiei, în inima munților Himalaya, situat la cea mai mare altitudine. Nepalul a fost singurul regat hindus din lume.

În timpul unei misiuni cu caracter științific în Nepal, doctorul Singh a avut ocazia de a studia un copil extrem de misterios. Aparent era un băiețel normal, dar când a fost supus unei examinări cu raze X, cercetătorul a descoperit cu surprindere că băiatul nu avea inimă și nici plămâni. În pieptul copilului era un organ mare, despre care doctorul Singh nu a știut ce să creadă.

Mama copilului era o tânără de 15 ani care a povestit că tatăl copilului este o ființă ciudată cu pielea palidă, tânăr și frumos, carea coborât din cer și apoi a urcat la cer. Doctorul Singh a încercat să ia copilul cu el, însă localnicii s-au opus, spunând că nu vor să-i supere pe cei din cer.
Ufologul John Coleman susține că extratereștrii sunt niște clone ce nu se pot reproduce ca oamenii, unele organe dispărând în timp. Ei nu au esofag, gura lor putând dizolvând lichid, fiind de fapt un fel de stomac.

În satele răsfirate pe versanții munților există multe povești conform cărora ființe venite din spațiu au legături intime cu fetele din zonă, însă rareori ele rămân gravide și dau naștere la prunci. Un caz ciudat s-a întâmplat și în Italia. Medicii care au asistat la nașterea unui bebeluș au constatat că acesta avea o inimă artificială.

Nimeni nu a putut explica cum se poate naște un copil cu o inimă mecanică. Inima artificială era de mărimea unei mingi de ping pong și îndeplinește toate funcțiile unei inimi normale. Doctor Benito de Mita nu poate explica cum funcționează mecanismul. Tehnologia actuală nu este atât de avansată, încât să poată realiza un mecanism asemănător.

Medicii și părinții au declarat că bebelușul este sănătos și se dezvoltă normal. Experimentele genetice făcute de extratereștrii nu sunt o noutate pentru oameni. Există mărturii și rapoarte despre inseminări artificiale, implanturi, răpiri. Un alt copil care a trăit sub supravegherea medicilor a fost Bir, o fetiță din Ungaria. Mama ei a povestit sub hipnoză că tatăl fetei este un extraterestru, care arăta ca un om pitic. Fetița reușise să se înțeleagă cu păsările și animalele. Inteligența fetiței este cu mult peste medie.

Astfel de copii aproape că nu există oficial, iar studierea lor se face în secret. Extratereștrii sunt creaturi în nuanțe cenușii verzui, capete mari alungite, corpuri semi-atrofe cu ochi mari şi negri. Cel mai faimos tip de extraterestru este micuțul cenușiu care este principalul suspect în cazul răpirilor. Ei sunt priviți ca fiind cercetători reci și cruzi care fac experimente pe oameni.

Unii cercetători susțin că specia lor este puternic atacată genetic, de aici cazurile de experiment, pe care le realizează pe pământeni. O altă specie de extratereștrii este cea a reptilienilor. Unii cercetători spun că Pământul ar fi aparținut acestora, alții susțin că aceștia sunt doar interesați de inseminările pe care le fac aici, pe Pământ.

Indiferent de teorie, oamenii le sunt inferiori, ei fiind o rasă veche, chiar primordială. Există teorii care susțin că aceștia își pot schimba aspectul și ar fi trăit printre noi ca lideri. De fapt, ei nu ar fi părăsit niciodată Pământul. Ei trăiesc în sfere subterane, împărțind cu noi planeta.
O altă specie celebră în lumea ufologilor este cea a Pleiadienilor, extratereștrii nordici, ființe spirituale multidimensionale.

Oficiali din Agenția Americană de Apărare au anunțat anul acesta, că au fost implicați în activități de securitate extratereștrii. Operațiunea Tango Sierra derulată în 1980, a avut ca scop capturarea unor extratereștrii care trăiau printre oameni, cu ajutorul forțelor serviciilor secrete americane.

În 1980, mai mulți americani au raportat că au fost răpiți de extratereștrii cu chip uman, care le-ar fi arătat imagini holografice ale lumii lor. Un extraterestru a fost capturat și după ce a fost cercetat, chiar președintele Carter, ar fi intervenit, pentru a fi eliberat.  Locul de baștină al acestuia era sistemul solar Delta Pavonis, situat la 20 de ani lumină, față de sistemul nostru solar.

Într-un amplu interviu acordat Russia Today, fostul ministru al apărării din Canada, Paul Helleyer, a făcut declarații senzaționale cu privire la vizita extratereştrilor pe Pământ. El a sugerat că în scurt timp, vor fi oameni precum Edward Snowden, care vor confirma aceste lucruri și vor dezvălui secrete ale guvernelor despre extratereștrii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ