DOVADA clară că pe MARTE a existat VIAŢĂ: un fragment de OS uman a fost descoperit pe planetă. Reacţia NASA

| 11 sep, 2014

O nouă fotografie, care poartă marca rover-ului Curiosity, ridică alte întrebări cu privire la viaţa pe care a găzduit-o cândva planeta Marte.

Fotografia în cauză, publicată pe site-ul oficial al NASA înfăţişează o zonă oarecare în care se pot vedea mai multe pietre îngropate în pământ. Cel mai ciudat este faptul că pe lângă aceste pietre se vede foarte clar un os, care seamănă foarte bine cu un femur.

Citeşte şi: Ce este, de fapt, OBIECTUL CIUDAT care coboară pe Marte? Explicaţiile oficiale ale NASA

Femurul este osul care formează scheletul coapsei animalelor, fiind cel mai mare os din corp (la omul adult acesta măsoară 40-50 cm). La extremitatea să superioară (epifiza superioară) se găsește capul femural care este legat de corpul femurului (sau diafiza) prin intermediul colului femural.

Aceasta ar putea fi o dovadă clară că în trecutul îndepărtat pe Marte a existat viaţă într-o formă avansată. Reacţia NASA este una surprinzătoare, pentru că şi în aceste condiţii refuză cu vehemenţă să facă public adevărul cu privire la Planeta Roşie. Reprezentanţii NASA sunt de părere că presupusul os nu este de fapt un os, ci o piatră care a fost cândva modelată de vânt şi apă.

Citeşte şi: FOTO INCREDIBIL! Mesajul extraterestru de pe Marte

Mai mult de atât, NASA încearcă să implementeze ideea că dacă pe Marte există sau a existat cândva viaţa, a fost vorba doar despre bacterii sau microorganisme microscopice.

Această teorie pare una desprinsă din seria minciunilor din dotarea NASA pentru că de nenumărate ori, ca şi acum, lucrurile sunt mai mult decât clare că fotografia captată de Curiosity prezintă un femur de origine extraterestră.

Tag-uri: extraterestri, Marte, nasa, os
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
dorinteodor
sa fim realisti....
nasa este singura sursa de astfel de informatii. in consecinta, ei controleaza absolut tot ce se da, ce se crede, ce se poate crede, etc....discutiile referitoare la interpretarea imaginilor sint fara sens, in aceste conditii....
12 sep, 2014
Dan Petrescu
Bla Bla Bla
N.A.S.A ,de la infiintare si piana azi ,are ca unic si suprem scop ,acoperirea si manipularea stirilor ce privesc dovezile uneori inacceptabile de reale cu privire la viata ,alta decit cea de pe Tera. A crede ca tot ce spune ageasta agentie este neaparat si adevarat nu este naivitate ci prostie .
12 sep, 2014
ovi
Pe bune?
POATE AU TRAIT DOAR BALAURI ACOLO...AU VENIT PE PAMANT,AU INHATAT VREUN NENE SI L-AU PAPAT ACOLO,NU?NORMAL AR FI ATUNCI SA SE GASEASCA SI RAHATELUL DE BALAUR...ALTE POVESTI DE ADORMTI COPII MAI AVETI?
11 sep, 2014
Martianu
La scoala!
Mai, autorul lui Peste, si unde este fragmentul de "os uman"?
Esti mai rau ca ala care spunea despre "o fiinta umana" sau cel cu "cadavrele mortilor incetati din viata".
11 sep, 2014
nacho
credeti ca roverul trimite fotografiile de pe Marte direct pe internet si prinde NASA descoperita cu privire la niste fotografii? sa fim noi linistiti ca vedem doar ceea ce vrea NASA sa vedem. daca ea spune ca nu sunt oase inseamna ca asa e. daca roverul chiar a descoperit ceva, sigur e clasificat, deocamdata.
11 sep, 2014
aha
!?
Asta dc roverul este intradevar pe marte....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ