Secret NASA, dezvăluit din greşeală

| 16 sep, 2014

NASA a publicat de greseala cateva imagini in care se poate distinge un obiect stralucitor aflat in spatiu. Potrivit UFO Sightings Daily, la o privire mai atenta se pare ca obiectul care se vede pe fundal ar fi un OZN.

Acest lucru este intarit si de faptul ca oficialii NASA nu au negat existenta unui OZN in imaginea publicata pe site-ul oficial. UFO Sightings Daily scrie ca cel mai probabil oficialii nu au facut astfel de precizari, pentru ca obiectul stralucitor poate trece neobservat daca imaginea nu este privita cu atentie.

"Uitandu-te cu atentie la fotografia NASA se observa un OZN, dar si o aura stralucitoare in jurul acestuia. Acest lucru indica faptul ca o aeronava este acolo. Se pare ca astronautii de la NASA au crezut ca acest lucru este destul de interesant pentru a realiza cateva fotografii, iar una dintre ele sa ajunga accidental pe site-ul oficial al NASA”, a scris Scott C. Waring pe blogul sau.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ