Marea Neagră, locul unde s-a produs POTOPUL BIBLIC. Ce alte MISTERE TERIBILE ascunde aceasta

| 15 aug, 2014

Întâmplări misterioase s-au produs în Marea Neagră, locul unde spun diverși cercetători, s-ar fi produs Potopul lui Noe, dar și unde se petrec felurite fenomene stranii. Dispariții inexplicabile, OZN-uri ieșind din adâncuri, anomalii magnetice, toate acestea fac ca Marea Neagră să fie temeinic cercetată.

Un interesant studiu efectuat de cercetătorii de la Harvard cu sprijinul NASA semnalează anomalii magnetice. Acestea apar acolo unde sunt rupturi de falii dar și depozite feroase. Cunoscătorii spun că există și manifestări malefice, care se manifestă prin radiații patogene.

Ca dovadă, în China nu se construiește o casă până când nu este stabilit faptul că pământul are sau nu colții dragonului, denumire dată acestor anomalii magnetice. Peste ani, cercetătorii aveau să vorbească despre teoria denumită Rețeaua Hartmann, potrivit căreia Pământul e străbătut de o plasă invizibilă de radiații care vin din interiorul Pământului, iar majoritatea ființelor vii, excepție fac pisicile și șoarecii, suferă influențe nocive dacă sunt plasate pe aceste linii, dar mai ales pe noduri. Profesorul Cristina Dobrotă spune că sunt doi poli de anomalii magnetice. Unul se află între Germania și Cehia iar alta în Krivoi Rog, nu departe de Odessa și implicit de Marea Neagră.

În așa numitul Triunghi al Morții care se află în apropiere de Insula Șerpilor, s-a observat un foc ciudat, o gheață care arde.

Legat de Marea Neagră, geologii Ryan și Pitman, de la Universitatea Columbia, au identificat locul unde s-a produs Potopul biblic. Mai precis acum 9500 de ani, din cauza încălzirii climatice, ghețarii au început să se răcească, iar Mediterana s-a revărsat peste Marea Neagră cu forța a două sute cascade Niagara, ceea ce a provocat inundații masive. Potrivit cărții The Soviet UFO Files, scrisă de Paul Stonehill și publicată în 1998, în arhivele secrete ale marinei ruse, ar exista mai multe mărturii despre apariții OZN din adâncul mării.

Este citată declarația mai multor veterani, foști ofițeri pe submarine nucleare sovietice, care au văzut, pe la începutul anilor 60, submarine gigant, venite parcă de nicăieri, urmărind submersibilele URSS. La rândul său, comandantul Sokolov a relatat că respectivele vehicule aveau o viteză incredibilă și că, prin periscop, a zărit un obiect zburând foarte rapid din adâncuri către suprafață.

Episoade similare au mai fost consemnate în 1965 și 1977, când diverși marinari au văzut țâșnind din mare niște obiecte sferice de mari dimensiuni, care au dispărut în văzduh înainte ca oamenii să se dezmeticească. Într-o cronică scrisă înainte de Primul Război Mondial apare o poveste misterioasă în care se vorbește despre faptul că țăranii din Dobrogea foloseau tuneluri subterane de mii de kilometri lungime, săpate în Marea Neagră, pentru a-și duce oile la păscut în Turcia.

În anii 80, soldații care munceau la Canalul Dunăre- Marea Neagră au descoperit din întâmplare o gură de acces a acestui tunel.
Aceasta, aflându-se într-un cimitir din Murfatlar era folosită de muncitorii de la canal pentru a trece în Bulgaria. În timpul războiului, cele două guri de tunel descoperite au fost astupate și păzite din motive de securitate. Cele două guri de tunel pornesc din zona de sud a Dobrogei și din Cadrilater și traversează Marea Neagră. Există supoziția că Securitatea era la curent cu existența celor două tuneluri, motiv pentru care zona este păzită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 aug, 2014
OZN
Feriti
Inteleg ca cei care -i cheama cu "u" de la ufo, trebuie sa fie cel putin redusi mintal, asemeni autorului articolului care ne spune ca "Mai precis acum 9500 de ani, din cauza ÎNCĂLZRII climatice, ghețarii au început să se RĂCEASCĂ, iar Mediterana s-a revărsat peste Marea Neagră cu forța a două sute cascade Niagara, ceea ce a provocat inundații masive.Ţ
18 aug, 2014
mr. roboto
mr roboto
...redusi mintal e un eufemism avand in vedere ce se vehiculeaza...
16 aug, 2014
mario
ufo2
In biblie spune ft clar cum magii au fost calauziti de o " stea" care avea o raza care le lumina drumul si cind ei se odihneau , steaua cobora pe pamint . Trebuie sa fii redus mintal sa nu intelegi ce fel de stea era . Este punctul care ma face sa cred ca Isus nu era doar un copil oarecare , ci chiar Fiul lui Dumnezeu , fiind recunoscut chiar si de cei care conduceau acea nava venita de pe alta planeta . Chiar PAPA a recunoscut oficial , ca nu suntem singuri in univers , ca Dumnezeul a creat si alte civilizatii, o sti el ceva .
16 aug, 2014
mario
ufo
Ei sunt aici cu mult timp inaintea noastra, ne ajuta sa supravietuim ,au intervenit de ft multe ori si in spatiu si pe pamint , asteroizi distrusi inainte de impact cu tera . etc, Se pare ca marile puteri ca si usa rusia , china au contact cu ei de mult timp . Datorita lor suntem azi aici cu tehnologia de acum . Pe luna ni s-a dat interzis , dovada ca dupa aselenizare nu prea am mai calcat pe acolo, ciudat nu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ