Zona MINUNE a României, descrisă în BIBLIE

| 13 iul, 2014

Un scenariu protocronist încearcă să demonstreze că în țara noastră s-a aflat centrul dezvoltării umanității. Teoria circulă pe Internet. Istoricii Augustin Deac, Paul Lazăr Tonciulescu, Nicolae Densușianu și Cornel Bârsan susțin că teritoriul pe care se află România este vatra în care s-a născut și a evoluat omul.

Spațiul românesc, descris în Biblie

Potopul descris în Biblie a avut loc pe malul vestic al Mării Negre, iar populația descrisă îi reprezintă pe antecesorii românilor, potrivit studiilor efectuate în 1995 de savanții americani.

Mai mult, Olimpul, legendarul munte din mitologia greacă (ULIMP- Lumină sau Splendoare, în limba traco-dacă), era muntele Bucegi, pe care nu întâmplător dăinuie al doilea Sfinx de pe Pământ.

Istoricii susțin că românii păstrează în continuare limba, portul, obiceiurile, tradițiile strămoșilor de acum 7.000 de ani. Aceștia argumentează că analizele de sânge demonstrează că în ciuda numeroaselor invazii, inclusiv mult distorsionată ocupație romană, românii și-au păstrat puritatea genetică, specifică strămoșilor.

Cele mai vechi scrieri, pe teritoriul românesc

Scrisul a apărut în spațiul tracic și abia mai târziu în spațiul greco-roman, dus acolo de triburile care au migrat din zonă, potrivit platformei Efemeride.

O altă descoperire importantă este cea mai veche scriere din lume, care nici până în prezent nu a fost înțeleasă în totalitate, reprezentată de alfabetul de la Tărtăria. Tăblițele descoperite lângă Alba au o vechime de 6000 de ani și, conform arheologilor, au inscripționate cele mai vechi litere din lume.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 aug, 2014
George
Romania ...tara de minuni...???!!!
-teritoriul actual al romaniei .....leaganul umanitatii...HA !
-cea mai veche scriere ....(7000 ani) ...in Romania...HA !
- cele mai vechi urme de pasi....in Romania ...HA
- cele...cele mai ......in Romania: tara cea mai corupta din UE, cu oamenii cei mai saraci si needucati ......HA, HA, HA !!!
"Bravos natiune halal sa-ti fie..."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ