SUNT PRINTRE NOI! Dezvăluirea unui PREOT despre o întâlnire care L-A MARCAT PE VIAȚĂ

| 02 oct, 2014

Giampieri Marziano, un preot de origine italiană, rupe tăcerea şi face public secretul pe care îl păstrează cu sfinţenie de peste 60 de ani. Este vorba despre o întâlnire de gradul trei cu fiinţe extraterestre, care i-a marcat şi influenţat profund viaţa.

Povestea fascinantă s-a petrecut în urmă cu 60 de ani, atunci când Marziano avea frageda vârstă de numai 12 ani. Se afla în compania unui prieten, Pacifico Tantucci, care păstorea o turmă de oi pe pajiştea din Colcerasa di Cingoli, o mică localitate din Italia.

Era o zi friguroasă a lunii octombrie şi cei doi prieteni aprinseseră un foc pentru a se încălzi. Oile păşteau în voie şi nimic nu părea că va întrerupe liniştea profundă, care pusese stăpânire pe întreg ţinutul. Dintr-o dată s-a auzit un zgomot ciudat, care se asemăna cu scârţâitul a două bucăţi de metal. Cei doi, speriaţi, au întors capul spre locul în care au auzit zgomotul şi atunci au realizat că ceva inexplicabil se petrece nu departe de locul în care se aflau.

“Câinii au început să schelălăie de parcă cineva le făcea rău. Imediat, prietenul meu şi cu mine am decis să fugim spre locul în cre au auzit sunetul ciudat. Eram speriaţi şi sufletul părea să ne iasă din corp. Când am ajuns într-un punct anume am început să vedem un cilindru ciudat. Ne-am îndreptat spre el şi dintr-o dată ne-am trezit înconjuraţi de 3 fiinţe bizare. Păreau semăna cu nişte oameni cu capul extrem de mare, dar cu trunchiul foarte mic. Să fi avut undeva la 35-40 de centimetri, dar cel mai important lucru este că păreau disproporţionaţi. Fiinţele extraterestre erau îmbrăcate într-o uniformă de argint şi în clipa în care ne-au observat au devenit nervoase şi speriate. Într-o clipită s-au refugiat în interiorul cilindrului”, a declarat preotul pentru o publicaţie italiană.

Potrivit lui Marziano, cilindrul a decolat într-un timp foarte scurt de la sol şi a scos un zgomot înfiorător. În urma sa s-a putut observa o bulă de foc şi o dâră impresionantă de fum. În câteva secunde pur şi simplu dispăruse şi nu a mai existat urmă de OZN.

Atunci când cei doi au ajuns acasă le-au povestit apropiaţilor ceea ce au văzut. Părinţii s-au dus la poliţie şi au reclamat evenimentul misterios. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a elucida misterul.

Interesant este că mai mulţi oameni din localitatea italiană au auzit în acea zi zgomote ciudate care parcă veneau din cer, cât şi diverse lumini inexplicabile. În cele din urmă, poliţia locală nu a putut realiza un raport cu privire la straniul eveniment şi din acest motiv întâmplarea a fost dată uitării până în clipa în care preotul Giampieri Marziano a decis să facă cunoscută povestea sa opiniei publice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ