Descoperire EPOCALĂ în India: Picturi rupestre vechi de 10.000 de ani, descriu extratereştri și OZN-uri

| 18 iul, 2014

Arheologii indieni au făcut o serie de descoperiri epocale într-o serie de peșteri din regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh. Numeroase picturi rupestre, care înfățișează ființe extraterestre, cu o vechime de peste 10.000 de ani ridică numeroase semne de întrebare cu privire la istoria civilizațiilor care au trăit în zona respectivă.

Chiar dacă există numeroase semne extrem de clare care indică faptul că civilizațiile extraterestre și-au făcut simţită prezența pe Terra încă din cele mai vechi timpuri, există numeroși oameni de știință care neagă cu vehemență această teorie. O nouă descoperire confirmă teoria extratereștrilor antici și de această dată este vorba de o serie de picturi rupestre, care au fost descoperite recent în mai multe peșteri din India.

Imaginile, chiar dacă eu o vechime de cel puțin 10.000 de ani, indică faptul că extratereștri au interacționat cu oamenii preistorici. Lanțul de peșteri se află în vecinătatea satelor Chandeli şi Gotitola, iar potrivit localnicilor, o legendă vorbește despre oamenii ” rohela”, care veneau din cer cu ajutorul unei nave spațiale în formă rotundă și de fiecare dată răpeau mai mulți localnici. Aceștia nu se mai întorceau niciodată, motiv pentru care s-a crezut că erau aleși pentru a trăi într-o lume mai bună. Descoperire șocantă! Picturile rupestre ale unor extratereștri într o serie de peșteri din India

“Noile descoperiri sugerează că oamenii preistorici s-au întâlnit cu fiinţe de pe alte planete sau cel puţin şi-au imaginat lucrul acesta. Curiozitatea oamenilor de ştiinţă a fost deja stârnită. Extinderea cercetărilor este necesară pentru alte posibile descoperiri în zonă. Din păcate, statul Chhattisgarh nu dispune de un expert în acest domeniu şi avem nevoie de sprijin internaţional”, susţine arheologul JR Bhagat.

După cum se poate observa din imaginile alăturate, oamenii preistorici au desenat extrem de bine siluetele extratereștrilor, care probabil îi vizitau în diferite scopuri. Odată cu evoluția omului primitiv, aceste vizite fie că și-au redus frecvența, sau fie s-au transformat în răpirile de care vorbe legenda localnicilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ