Conducătorul unui sat indian este suspectat că a ordonat violarea unei fetiţe de 11 ani

| 11 iul, 2014

Conducătorul unui sat din estul Indiei a fost arestat fiind suspectat că a ordonat violarea unei fetiţe de 11 ani, ca ripostă la comportamentul fratelui acesteia, a anunţat vineri poliţia indiană, relatează AFP.

Examenele medicale au confirmat că fetiţa a fost agresată luni, potrivit poliţiei din statul Jharkand. Scandalul a debutat atunci când fratele victimei a fost acuzat că a agresat o vecină dintr-un sat din districtul Bokaro.

Această vecină şi soţul ei s-au plâns la unuia dintre foştii conducători ai satului.

'Ei au dus-o în junglă şi au violat-o', a declarat mama fetei pentru canalul CNN-IBN.

Soţul femeii a fost arestat pentru viol, precum şi conducătorul satului pentru că a ordonat infracţiunea, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Anurag Gupta. Fratele victimei a fost de asemenea arestat pentru tentativă de agresiune.

Cazurile de viol creează constant tensiuni în India de la sfârşitul anului 2012, când o studentă a fost victima unui viol în grup şi a murit din cauza rănilor suferite. Această crimă a provocat un val de emoţie în întreaga ţară şi a dus la înăsprirea pedepselor pentru autorii violurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ