MONSTRUL DIN INDIA! Un băiat a ȘOCAT lumea

| 20 aug, 2014

Un băiat de opt ani i-a lăsat pe medici perplecșil, după ce mâinile sale s-aun umflat, căpătând proporții uriașe și acum cântăresc mai mult de 13 kilograme. Young Kaleem, din India, nu poate să ducă la îndeplinire sarcini simple, precum cea de a-și lega șireturile de la pantofi, după ce s-a născut cu mâini care au dimensiuni de două ori mai mari decât cele ale unui băiat obișnuit de vârsta lui.

Mama lui spune că a știut că a fost diferit de la naștere, dar a fost incapabilă să îl ajute și mâinile celui mai tânăr au crescut atât de mult, încât măsoară 33 cm de la baza palmei până la finalul degetului mijlociu.

Fanul cricket-ului spune că a fost intimidat și evitat mare parte a vieții sale, deoarece ceilalți sunt speriați de diformitatea lui.

"Nu pot să merg la școală, pentru că învătătoarea spune că ceilalți copii sunt speriați de mâinile mele. Mulți dintre ei obișnuiau să mă terorizeze pentru diformitatea mea. Spuneau: Haideți să îl batem pe copilul cu mâinile mari ".

Părinții lui spun că au vrut să îl ducă la spital, dar au trecut prin momente când au avut o situație atât de precară, încât mama băiatului a trebuit să cerșească. În această situație dificilă, să cumpere tratamentul pentru Kaleem ar fi fost dificil.

"Chiar atunci când am încercat să îl ducem la școală, directorul m-a pus să declar că școala nu va fi responsabilă dacă alți copii se vor teme de mâinile lui, îl vor teroriza sau vor râde de el".

Cuplul nu a reușit decât să mearga la un medic local , pentru o evaluare, dat speranțele lor de tratament rapid au fost eliminate.

Dr. Ratan, directorul spitalului local, spune: "Din cunoștințele mele, are o boală foarte rară. Nu am mai văzut un astfel de caz, nici în publicațiile medicale sau pe internet în care doar mâinile să aibă o astfel de dimensiune. Până când nu se face o testare genetica, nu putem să spunem exact care este cauza diformității lui."

Acesta a declarat că, exceptând creșterea dizgrațioasă, sănătatea lui Kaleem este una bună - cu plămânii și inima funcționale.



Dar dacă mâinile lui continuă să crească, acestea vor pune presiune asupra sistemului cardiovascular, scurtându-i viața.

Altundeva, Dr Krishan Chugh, șeful Departamentului de Pediatrie al Institutului Fortis, în Gurgano, lângă Delfi, a rămas și el perplex după ce a văzut fotografiile și video-ul cu mâinile băiatului.

 


 


Totuși, el crede că băiatul suferă fie de hamartom - o tumoră benignă prin care corpul produce țesut excesiv - sau limfoangiom - o boală a sistemului limfatic care cauzează inflamații extreme.

Medicul a adăugat: Aceasta boală pare foarte rară și am întâlnit ceva similar înainte. Fără examinarea corespunzătoare și testele necesare, nu sunt convins 100% asupra diagnosticului.

 

 

 

Tag-uri: India, Kaleem, limfoangiom
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 aug, 2014
John
Prostie
MONSTRUL??? Faptul ca are o boala tu il califici drept montstru. Monstru esti tu Andreea Mihai care ai scris acest articol . Sa-ti fie rusine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ