Cum arată fetiţa MEREU înfometată. Are doar 9 ani şi o greutate ameţitoare de 92 de kilograme VIDEO

| 05 aug, 2014

Suman Khatun are 9 ani şi este unul dintre cei mai graşi copii din lume. De doar un metru înălţime, fetiţa cântăreşte 92 de kilograme, de cinci ori mai mult decât greutatea normală la această vârstă.

În nu mai puţin de o săptămână, această copilă din India se îndoapă cu 14 kg de orez, 8 kg de cartofi, 8 kg de peşte şi aproximativ 180 de banane.

Fetiţa cu o avidă poftă de mâncare spune într-un clip DailyMail că îi este greu să se dea jos din pat. Tot în acest clip, o putem vedea pe Suman cum devorează efectiv dulciurile ei preferate.

"Toti prietenii mei sunt slabi, dar eu sunt grasă. Mi-e greu să stau în picioare sau jos, să dorm, să ma joc sau să alerg cu prietenii mei."

Părinţii ei spun că sunt lipsiţi de putere în faţa copilei lor care nu se satură niciodată. "Îmi fac griji pentru viitorul ei, ceilalţi copii ai mei sunt normali. E dureros."

Părinţii au solicitat ajutorul medicului din localitate să gestioneze greutatea ei. "S-ar putea să aibă hipertiroidie, dar trebuie examinată. Dacă greutatea ei nu este controlata, ar putea dezvolta diabet sau boli de inimă".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ